keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Aikuisten värityskuvia

Joko sinä olet hurahtanut värittämään? Meillä on aikanaan väritetty yhdessä lasten kanssa nallepuheja ja ties mitä muita lasten värityskirjojen kuvia. Aikuisten värityskirjojen tultua markkinoille kävinkin kipinkapin hakemassa omani kaupasta ja lähdin värittelemään. Valitettavan vähän aikaa tuohon puuhaan tuntuu löytyvän, mutta syksyn alkaessa uskon (vai toivon), että aikaakin on taas eri tavalla kuin kesällä.
Netti on pullollaan ilmaisia aikuisten värityskuvia, mutta kivojen kuvien löytäminen voi olla aikaa vievää. Niinpä ajattelin jakaa yhden löytöni, Everything Etsy -sivuston kuvakavalkadin, josta ainakin minä löysin vaikka kuinka monta mieluista kuvaa. Sellaisiakin kuvia, jotka ovat hieman vähemmän piperryksiä kuin nämä oman kirjani kuvat ovat.


http://www.everythingetsy.com/2015/08/printable-coloring-pages-for-adults-15-free-designs/#wrap


Värikynistä olen sitä mieltä, että lapsille tarkoitetut, pehmeät puukynät ovat kaikkein parhaimpia. Mikään ei ole ikävämpää kuin hinkata kovaa värikynää paperille ja odottaa joko kahdeksas kerros saisi aikaan edes jonkinlaista väriä paperille. Kynillä on siis väliä. Ja sainpa uusille kynilleni tytöiltä vielä upouuden tuunatun kynäpurkinkin. Nyt kelpaa väritellä.Täällä meidän suunnalla on ainakin melko sateisen oloista tänään, joten myöhemmin illalla voisi vetää tumppusukat jalkaan ja väritellä. Jos et ole testannut, niin käy ihmeessä printtaamassa Everything Etsystä sopiva kuva. Värittämisen sanotaan lievittävän stressiäkin, joten se ei ole hullumpi tapa viettää vapaa-aikaa.

Hyvää, rentoa mieltä viikon keskelle!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

31 kommenttia:

 1. Kyllä olen. Ja ihan koukussa olenkin välittämiseen. Kivaa aivot narikkaan puuhaa❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellista AN-puuhaa tosiaan Katja :) Kävinkin tänään aamulla juuri lukemassa sun postauksen värittelyistä, mutta puhelimen kanssa kommentointi on niin hankalaa, että jäi kuittaamatta.

   Poista
 2. En ole uskaltanut!;D Pelkään, etten sitten enää muuta ehdi tekemään.:D Kaihomielellä olen kirjoja kaupassa katsellut ja voisihan tuota linkkiä varovasti klikata joku ilta.:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Taina klikkaat ihan toooosi varovasti ja katsot ihan vain toisella silmällä - ja printtaat ihan varovasti väritettäväksi ;)

   Poista
 3. Mä olen monesti miettinyt asiaa, mutta olen aika varma, että jään puuhaan koukkuun ja kaikki muu jää tekemättä. :D Kävin kurkkaamassa linkkiä ja sieltä löytyi ainakin yksi kuva, joka on ehdottomasti päästävä värittämään. Hups!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taisi olla siinä sitten Emonen ;) Se on menoa nyt. Tuolla oli minustakin tosi kivoja kuvia.

   Poista
 4. Värikynät on täällä valmiina, kirja on vielä kaupassa. Kiitti vinkistä, taidapas tulostaa sunnuntaille kuvan ja rauhoittua sen parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta siinä tapauksessahan tämä linkki tuli sinulle hyvään aikaan Marina. Rentouttavia värittelyhetkiä ♥

   Poista
 5. Hurahdettu on täälläkin!
  Sain lahjaksi Suomesta ihastuttavan värityskirjan ja nyt annoin lisää kirjoja lahjoiksi ystävilleni!
  Luovuus. Se asuu sielun sydämessä!
  Ihanaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värittämiseen on helppo koukuttua Susanna! Toisaalta huonompiakin koukuttumisia on. FB:n puolelle tänään aikaisemmin linkitin aivotutkijan mielipiteitä värittämisestä, ja se on mielenkiintoista luettavaa. Kauniisti sanottu tuo, että luovuus asuu sielun sydämessä - niinhän se on ♥ Ihanaa syyskuuta sinullekin!

   Poista
 6. En vielä ole uskaltanut ostaa kirjaa - hipelöinyt ja selannut kyllä useampaa kirjakaupassa :) Kynät olisivat valmiina, joten kyllä se kirjakin kohta kotiin kannetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, riski piilee, että värittäminen vie mennessään Pia ja siinä touhussa ajan saa menemään kuin siivillä :)

   Poista
 7. Kävin juuri noita Etsyn värityskuvia tulostamassa. Hurahdusta värittämiseen on havaittavissa.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopunviettoarsenaali on nyt siis kunnossa Outi ;) Samalla tiellä ollaan.

   Poista
 8. Mä en voi. Hurahtaisin siihen niin, etten muuta tekisikään joten parempi jättää värityskirjat kauppaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on iso riski kyllä Marika ;) Ensimmäinen ajatus aikusten värittämisestä oli hiukan epäilevä, mutta kun muistelin, miltä lasten kanssa värittäminen tuntui, niin ajatus ei ollut enää niin outo. Mutta mukanaan tuo puuha vie helposti ja aika katoaa.

   Poista
 9. En ole vielä hurahtanut, mutta voisin kuvitella että hurahdan ihan just :D Noistahan vois saada vaikka millaisia upeita kollaasikokonaisuuksia sisustuselementeiksi vaikka seinille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Miina! Mikäs sen parempaa kuin saada rentouttava värittäminen vielä hyötykäyttöön seinälle.

   Poista
 10. en viitsi enää olla facebookissa niin paljon kin ennen kun tykkään värittää.Ehkä siis positiivista! ja tosiaan markkinoilla ties miten monia värikyniä mutta parhaita on ne vanhat 80 luvlta peräisin olevat puuvärikynät! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huono siirtyminen Anniina ;) Voi onko sinulla tallessa vielä 80-luvun kyniä? Vau! Ovat varmasti ihan parhaita.

   Poista
 11. Minulla on myös aikuisten värityskirja ja värittäminen on tosi hauskaa puuhaa. Olipa kivoja kuvia tuolla linkin takana, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtään jos makuasi olen oppinut blogin kautta tuntemaan, niin on sinullekin mieluisia kuvia - niin minullekin Johanna :)

   Poista
 12. Voi Anu minkä teit! :D Olen tähän asti antanut tämän innostuksen mennä toisesta korvasta (vai silmästä) sisään ja toisesta ulos, mutta nyt ihan vaan hiukan kurkkasin tuota linkkiä - hups!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsit Heidi ;) Voit suunnata perheen valitukset siitä, ettei äiti ehdi minnekään sitten tähän osoitteeseen. Tai sitten tulostat heille omat kuvat ;) Kivoja värittelyjä!

   Poista
 13. Värittäminen on kyllä mukavaa! Ihania värityskuvia! Kyllä hyvät välineet ovat tärkeitä :) Itse olen väritellyt leimakuvia, kun olen tehnyt leimakuvakortteja. Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välineurheilua se on tämäkin tekeminen :) Oikeasti olen manannut joitakin puukyniä jo lastenkin käytössä silloin kun he olivat pienempiä kun kynistä ei tule mitään muuta kuin himmeää jälkeä. Leimakuvakortit väritettyinä ovatkin varmasti kauniita! Mukavaa alkavaa viikonloppua Jaana!

   Poista
 14. Enpä ole vielä saanut aikaiseksi ostaa noita, vaikka usein mielessä ovat. Taidanpa viedä yhden työpaikalle. Saa välillä aivoille muuta puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuopa oli hyvä idea Jani! Värittämällä voikin hyvin pitää pienen aivojen virkistäytymistauon. Kiitos vinkistä - täytyykin kokeilla.

   Poista
 15. Tämä värittäminen on kyllä niin pop. Vaikka jälkikasvu oli kieltämättä alkuunsa hieman hämillään: "Äiti, mitä SÄ oikein teet...? Ei aikuiset väritä."

  No, nyt värittää ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin värittää Rouva Sana! Mutta toisaalta, aika äkkiä kyllä alkaa ainakin meillä ilmestyä värittäjäkavereita vierelle... Kiva niinkin.

   Poista
 16. Tämä tulee nyt jokunen vuosi myöhässä mutta itse työskentelen lasten parissa (päiväkodissa) ja aina kotiin tultuan on ihana vain olla hiljaisessa huoneessa ja värittää jotain. Kyllä sielu lepää. Välillä töissäkin tekisi mieli rueta värittämään lasten kanssa :D

  T. Hanna

  VastaaPoista