keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Narsissien päivitys heiniksi

Eikös juhannus ole hyvä deadline vaihtaa etuterassin narsissit tuoreempiin kasveihin? Oikeasti, meillä oli tosiaan vielä eilen melko väsyneet narsissit ruukussa terassilla. Nolottaa oikein. Istutin ne ja orvokit jo huhtikuun alussa ja kukat ovat kestäneet, noh, narsissit hieman heikommin, mutta kuitenkin, tähän asti. Eilen iski inspiraatio ja terassi sai uuden tuulahduksen ulkonäköönsä.
Narsissit vaihtuivat heiniin ja alunperin olin suunnitellut pysyväni tällä kertaa näin yksinkertaisessa istutuksessa. Orvokit olivat kuitenkin edelleen niin hyvinvoivia, etten raaskinut heittää niitä pois, joten päädyin istuttamaan ne vielä heinien kainaloon. Miten se onkin niin helppoa lähteä rönsyämään, eikä pysyä yksinkertaisessa linjassa...
Viereen vielä pari mustaksi öljyttyä heinäseivästä ja etuterassimme on valmis vastaanottamaan juhannuksen.
Oikein mukavaa, leppoisaa ja ihanaa juhannusta sinulle! Toivotaan, että tänä vuonna lämpöä olisi jonkin verrankin enemmän kuin jouluaattona, ettei olla samoissa tunnelmissa kuin viime vuonna.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

28 kommenttia:

 1. Yksinkertaisen kaunista :)
  Oikein mukavaa keskikesän aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Simppelillä mennään. Jonkunalainen penkki tähän terassille olisi vielä toivomuslistalla... Hyvää juhannusta sinullekin ♥

   Poista
 2. Ihana! Seipäät istuvat nätisti etuterassillekin ja kukkaistutukset ihan hurmaavat. Tuo heinä on hienoa! Oikein hyvää juhannusta Anu sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ♥ Meillä on tosiaan tuo heinäkausi menossa ;) Oikein ihanaa juhannusta myös Villa Puomiin!

   Poista
 3. Kuulostaa valitettavan tutulta! :D Mutta nyt näyttää tosi hyvältä, orvokit sopivat mielestäni oikein hyvin heinien kaveriksi. Ihanaa juhannusta sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, etten ole yksin Heidi ;) Ihania pyhiä myös sinulle ♥

   Poista
 4. Kaunista. Hyvää juhannusta ja toivottavasti tosiaan hieman edes lämpimämpää kuin viime vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Niinpä, toivotaan, ettei juhannuksena tarvitse kaivaa talvitakkia esiin ja että tämän päiväinen sade kuittaisi kaikki pyhille suunnitellut vesisateet ;)

   Poista
 5. Terassinne kesäilme on kerrassaan ihastuttava! Mustat ruukut ja heinäseipäät sopivat niin
  hienosti valkoista taustaa vasten.

  Oikein ihanaa juhannusta koko teidän poppoolle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Pidän tästä kovasti itsekin. Heinäseipäillä sai kivasti hiukan korkeutta astelmaan. Oikein hyvää juhannusta myös sinun perheellesi ♥

   Poista
 6. Täällä kuule ihan sama meininki. Kävin eilen ostamassa kesäkukkia...luultavasti niitä haen myöhemmin lisää, niin että syksyllä niitä on joka astiassa.;D
  Sun istutukset näyttää erittäin hyvältä. Tykkään kovadti noista astioista ja heinistä! Orvokit on yllättävän kestäviä. Meillä pukkaa niitä soralla, kun mulla oli toissakesänä niitä istutuksissa. Mietinkin, että niistä saa vielä koristrlut ruokiin, on niin luomua. En oo unohtanut sun vinkkejä!:)
  Oikein hyvää juhannusta Anu!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen pelastava enkeli ♥ Meilläkin ne orvokit, joita ostin vapun ruokakoristeluihin ovat villiintyneet aivan täysin. Taidetaan herkutella orvokeilla koristellulla salaatilla myös juhannuksena :) Kiva jos vinkki inspiroi sinuakin! Ihanaa juhannusta teillekin Taina ja toivottavasti saatte vuorokausirytmit taas pian kuntoon!

   Poista
 7. Näyttää hyvältä :) Ja nythän vasta (ehkä) ollaan päästy yöhallasta, joten kesäkukatkin lähtevät oikeasti kasvuun.... Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuostahan se johtuikin Pia, kiitos ;) Toivotaan tosiaan, ettei enää ole hallan vaaraa. Oikein rentoa juhannusta sinullekin ♥

   Poista
 8. Kaunis terassi teillä :)

  Oikein hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 9. Näyttää kyllä niin hienolta, sulla on kyllä silmää tehdä upeita asetelmia! Ihanaa juhannusta teidän poppoolle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura kauniista sanoistasi ♥ Oikein hyvää, erilaista juhannusta teillekin! Nauttikaahan meidänkin puolestamme lämmöstä ja auringosta.

   Poista
 10. Kaikella on aikansa eikä sitä kelien puolesta vielä kovin kiire ole ollut kukkia vaihdella!
  Ihanasti sopii nuo mustat seipäät etupihallekin. Heinät ovat niin talonne henkeen sopivat :)
  Rentoa jussia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on totta Kati :) Kiitos, heinäseipäillä saa kivasti korkeutta terassisomistuksiin. Olen iloinen kun sain tuon vinkki-idean niiden käyttöön.

   Poista
 11. Heinät ovat tosi kivat! Ja nuo astiat sopivat niille tosi hienosti! Minulla on aina ajatus, että tänä kesänä laitan tyylikkäästi heiniä, mutta sitten kukkakaupoilla minut valtaa kuitenkin joku rönsyävä martta, ja ostan niitä pelargoneja ja kaikkea mahdollisimma rönsyävää ja runsaasti kukkivaa värikästä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa Katri NIIN tutulta! Haluaisi pysyä selkeälinjaisena, mutta se sisäinen rönsylilja tahtoo aina ratkaisevalla hetkellä ottaa vallan.

   Poista
 12. Onpas kiva ida. Mulla on myös orvokit vielä terässä! Hip hei ja se on ihme! Narsissit ja helmililjojen sipulit kaiketi kuivahtaneet partsille! Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M ♥ Meilläkin orvokit kukkivat talon molemmilla puolilla ruukuissa aivan villeinä. Niille ilmeisesti sopii tämä tämän kesän ilmasto. Hyvä, että jollekin ;)

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kiitos ja toivottavasti Jani sullakin oli hyvä juhannus! Kommentteihin vastaaminen laahaa kovasti ja nyt ollaan jo pitkälti juhannuksen jälkeisessä ajassa, mutta oikein kivaa alkavaa viikkistä!

   Poista
 14. Vastaukset
  1. Samat sanat Johanna sulle kuin Janillekin tuossa yläpuolella ja anteeksi myöhäinen vastaus. Kivaa alkavaa viikonloppua ♥

   Poista