keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kauniimpi iho

Myönnettävä on, että ihon hoitamisella on väliä. Näin pitkälle pääsin, ennen kuin heräsin, mutta nyt herätys on tehty - ja muutosta on nähtävissä.
 
Muistatko kun kerroin huhtikuun alussa Åblogien vierailusta Turun Kosmetologikoulun Kauneushoitola Estellessä? Kerroin silloin miten tähän asti helppo ihoni on alkanut soitella pieniä hälytyskelloja, ihoni ei ole enää teinitytön iho.
Kosmetiikkamainonta on aina ollut minun korvaani ylisanaista, ikinuoruutta ja rypyttömyyttä tarjoavaa ja ehkä siksi se on mennyt osittain toisesta korvastani sisään ja toisesta ulos. Laadukkaassa kosmetiikassa on markkinointikuorrutekerroksen alla kuitenkin vinha perä, tuotteet vaikuttavat oikeastikin. Anteeksi kaikki ammattilaiset epäileväisyyteni.

Otin reilu kuukausi sitten käyttööni kunnon voidearsenaalin, juuri minun iholleni valitun: puhdistusemulsion, kasvoveden, kuorinta-aineen, voidenaamion, kosteusvoiteen ja seerumin. Puhdistan kasvoni aamuisin, levitän seerumin ja kosteusvoiteen ja niiden päälle meikin. Illalla puhdistus luonnollisesti uudelleen ja silmänympärysvoide tekemään töitään yön ajaksi. Sunnuntaiaamuihin olen ottanut uuden rutiinin. Kuorin silloin kasvojeni ihon, levitän voidenaamion vaikuttamaan ja annan sen vaikuttaa (ainakin toivottavasti) hitaan päivän käynnistymisen ajan.
Melko nopeasti huomasin ihossani muutoksia; ihoni väri tasoittui ja se tosiaan näyttää ainakin omaan silmääni heleämmältä. Olen käyttänyt lähes koko ikäni samaa meikkipuuteria ja näiden ihonhoitorutiinien muutosten jälkeen tuttu meikkipuuteri ei enää tuntunut hyvältä. Sen sävy tuntui väärältä ja muutenkin se tuntui liian paksulta, tunkkaiselta ihollani. Meikittömät kasvoni eivät ole enää niin punaisen kirjavat kuin ennen, peitettävää on vähemmän. Meikkipuuteri meni vaihtoon.
Tuntuu hyvältä ja kokeiluna alkanut hoitorutiinimuutos jatkuu. Jos sinäkin haluat käyttöösi näitä ammattilaiskosmetiikan hoitotuotteita, kannattaa tehdä tilaus tämän kuun aikana Janssen Cosmeticsin verkkokaupasta. Siellähän on -15% etu kaikille Åblogien lukijoille toukokuun loppuun asti. Jokaisen tuotteen kohdalla on todella selkeä tuoteseloste, joten jos ja kun tunnet oman ihosi, on tuotteista helppo valita itselle sopivat vaihtoehdot. Mukana on myös luonnonkosmetiikkalinja, mikä on hienoa. Muistathan myös Kauneushoitola Estellen kasvohoitoasiakkaiden tarjouksen, joka löytyy tuon aikaisemman postaukseni lopusta. Myös se on voimassa tämän kuun loppuun asti.Kaunista viikon jatkoa sinulle!

Anu

* * Blogiyhteistyö: tuotteet saatu testattavaksi Janssen Cosmeticsilta. Kiitos ♥ * *

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

9 kommenttia:

 1. Minäkin tilasin näistä muutaman kotiin, saadut testerit kyllä vakuuttivat ja josko nyt saataisiin tämänkin rouvan ihonhoitorutiinit päivittäisiksi eikä satunnaisiksi niinkuin ennen ;)

  Olitko se Anu muuten sinä vai joku toinen joka tuosta silmänympärysvoiteesta kysyi.. Kuulin nimittäin jonkun esittävän itseänikin mietityttäneen kysymyksen mutten harmikseni kuullut vastausta.. Itse kun olen huomannut että illalla kun kyseistä tuotetta käytän niin silmät ja silmänympärys on aamulla jotenkin turvonneempi?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tavoite siis Heculina :) Kiva kuulla, että sinäkin vakuutuit Jansseneista.

   Minä kysyin ainakin silmänympärysvoiteesta. Jos olo tuntuu turvonneelta, niin voidetta on laitettu joko liian paljon tai liian lähelle silmää. Rautalankaohjetta kun kysyin, niin voidetta laitetaan ihan minitippa keskisormiin (etusormilla tulee huomaamatta taputeltua voimakkaammin kuin keskisormilla) ja se taputellaan kevyesti silmien sisänurkista ulkonurkkiin päin lymfakierron mukaan. Tällaisilla ohjeilla olen nyt mennyt, eikä ole enää ollut sellaista turvotusta kuin aikaisemmalla, lyhyeksi jääneellä käyttökokeilulla :)

   Poista
  2. Juuri tätä vastausta jäinkin kaipailemaan, kiitos Anu!

   Poista
 2. Kyllä tosiaan on olemassa hyvää ja huonoa kosmetiikkaa. Ja säännöllisellä käytöllä saavuttaa parhaat tulokset. Nämä tuotteet on muuten myös kauniita silmälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on Satu :) Asia, jota en myöskään ollut tullut ajatelleeksi on, että saman sarjan tuotteita käyttäessä ne täydentävät toisiaan vielä paremmin kuin eri sarjojen tuotteet (myös meikkipuolella). Janssenien pakkaukset ovat tosiaan eleettömän kauniita, simppeleitä eikä niiden hintakaan huimaa - ottaen huomioon myös kuinka todella pieniä määriä niitä tarvitaan yhdellä käyttökerralla.

   Poista
 3. Joo-o, tunnen pistoksen.:/ Sen saman, kun luen Annukan tai Katin elämäntapamuutoksesta. Jotain on tehtävä, ja pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nuo elämäntapamuutokset ovat paljon isompia kuin tämä muutos Taina ;) Iso pistos on minullakin sillä rintamalla - muutostarvetta olisi... Kaikkien muutosten aloittaminen on aina se suurin juttu. Yleensä kun tulosta näkee, on jatkaminen helpompaa - kunnes tulee se kynnyskohta, jolloin on sen verran tyytyväinen itseensä, että motivaatiota (vielä tarpeelliseen) jatkoon olisi kerättävä jostain. Siinä kohdassa punnitaan paljon. Itse olen huomannut, että harvat sellaiset muutokset onnistuvat, joihin oma pää ei ole vielä sanonut naks. Väkisin tekemällä jää helposti kesken. Naksahduksia kohti siis :)

   Poista
 4. Säännöllisyys ihonhoidossa on kyllä minun akilleen kantapääni - ja sen huomaa. Minä aloitan aina innolla ja sitten se into lopahtaa - laiska kun olen. Mutta ihan oikeasti - jotain tarttis tehdä;)
  Hienoa, että sinulla on nuo rutiinit noin hyvin hallussa - ainoastaan tuolla tavoin sitä tulostakin syntyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta Lady! Innokas olen minäkin aloittamaan kaikenlaista ja yhtä nopea lopettamaan, mutta uskon ja toivon, että tämä innostus pysyy niin kauan, että muuttuu oikeasti rutiiniksi. Syytän hieman (tässä asiassa) hyviä geenejäni, jotka sinullakin selvästi on, että olen tässä asiassa näin myöhäisherännäinen :)

   Poista