keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Lahja äidille vielä pohdinnassa?

Mitä äidille lahjaksi? Kiireettömyyttä, vapaapäivä keittiöstä ja kotitöistä, lupauslahjakortti kodin siivoukseen tai ikkunanpesu-urakkaan lahjan antajan toteuttamana, päivä täynnä hyväntuulista höpsöttelyä.
Lasten tai lastenlasten tekemä kortti, pieneen nyrkkiin kerätty valkovuokkokimppu ja onnittelulaulu. Nuo kaikki järjestyvät vielä tälläkin aikataululla ja ovat ainakin minulle mieluisia muistamisia. Hemmottelua tavalla tai toisella.
Jos kuitenkin mietit vielä jotain ostettavaa, on hemmottelulahjakortti varmasti mieluisa jokaiselle äidille. Turun lähistöllä lahjaa miettiville voin suositella lämpimästi Turun kosmetologikoulu Estellen hoitolahjakortteja. Lahjakortin voin tilata postitse kotiin, mutta vielä näppärämmin ja viime tippaan jääneelle lahjan hankkijalle sopivasti sen voi tilata kotisohvalta omaan sähköpostiin ja tulostaa siitä. Vaihtoehtoja lahjakorttien hoitoihin Estellessä on vaikka kuinka, mutta yksi ihana idea on valmistaa äiti alkavaan kesään jalkahoidolla ja yhdistää siihen varpaankynsien geelaus. Testattu on ja on muuten aika mahtavaa olla koko kesä kauniilla varpaankynsillä vailla huolta kynsilakkojen rapisemisista!

Tällaisia ideoita äitienpäivään. Tällä viikolla on taas suhissut spraymaali ja eilen sain valmiiksi pienen tuunauksen. Siitä ja yhdestä kattausvinkistä tässä lähiaikoina lisää.

Mukavaa keskiviikkoa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


12 kommenttia:

 1. Minä en enää osta äidilleni ikinä mitään :'( Onneksi on muistot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ ♥ ♥ Muistot ovat kaikista aarteista rakkaimpia ja arvokkaimpia. Ne säilyvät aina. ♥ ♥ ♥ Näillä ajoilla vuodesta on aina tuo kääntöpuolensa siinä vaiheessa kun sydän itkee vielä. Halaus S ♥

   Poista
 2. Itsellä myös hieman mietityttää tuo äitienpäivälahja, kun samaan pakettiin pitäisi kääriä myös syntymäpäivälahja samaiselle mammalle. :) Ja lisähaasteen ideointiin tekee tiukka aikataulu, sillä samaan aikaan valmistelemme pienimmän poikamme nimenantojuhlaa - sekin samaisena viikonloppuna! Ehkä äidille (ja samalla mummolle) parhaat lahjat ovatkin vuodesta toiseen nuo pikkuiset lapsenlapset - ja tänä vuonna hänen omana juhlapäivänään annettu nimi pikkuiselle! <3
  Ja ihana blogi - jään seuraamaan! :)
  P.s. Lisäsin sinut blogihaasteeseen omassa blogissani (http://eloasatumaassa.blogaaja.fi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ensiksi, tervetuloa lukijaksi! Teillähän on todellakin juhlava viikonloppu tulossa. Voin kuvitella, että tuon pienen ihmisen tärkeä juhla on varmasti iso lahja mummollensa. Ihanasti osuvat samalle päivälle molempien sukupolvien juhlat - tai oikeammin teidän kaikkien. Ja tuohon edelliseen S:n kommenttiin viitaten, aina ei tarvita ostettuja lahjoja. Muistot syntyvät yhdessä tehdyistä ja koetuista asioista ja ne ovat kuitenkin ne tärkeimmät ja rakkaimmat, jotka säilyvät aina sydämissä. Tsemppiä juhlavalmisteluihin ja ihania juhlia teille Satu ♥ Niin ja kiitos haasteesta :)

   Poista
 3. Onpahan muuten kauniit kukat. <3 Lasten askartelut ovat kyllä aivan parhaita lahjoja ja toki jos ukkeli välillä muistaa hemmottelulahjakortilla, toki sekin käy. ;) Omalle äidille lähetin kasan kosmetiikkaa, eipä tarvitse hänen itse ostella. Osaa arvostaa, kun pitää meikeistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Sain kukat muutamia viikkoja sitten ihanalta ystävältä ja kimppu oli niin kaunis, että kuvasin sitä edestä ja takaa :) Taitavat nuo kosmetiikka- ja hemmottelulahjat upota lähes meihin kaikkiin naisiin ;) Lasten askarteluissa yksi parhaimmista on se kun näkee miten täpinöissään he ovat tekeleistään jo valmisteluajan alusta asti. Mieli tekisi jo paljastaa mitä on tehty, mutta kun ei voi...

   Poista
 4. Ihanat kukkaset kuvissa.
  Kaikenlainen hemmotteluun viittava on mielestäni paras lahja äidille. Sellaisesta tykkään myös itse :). Ja lasten omat väkästykset tietysti nousevat omaan arvoonsa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti-ihmisillä taitaa monesti olla tapana jättää itsensä tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi. Ensin hoidetaan, että muilla on asiat hyvin ja sen jälkeen tullaan vasta itse, jos ehditään ja jaksetaan. Siksi minustakin nuo hemmotteluun liittyvät lahjat ovat ihania antaa äidille Katja. Meillä on lasten sanojen mukaan tulossa paras äitienpäivä ikinä. Arvaa, maltanko odottaa mitä ovat kehitelleet ;)

   Poista
 5. Kaunis kukkakimppu. Aina se on oma miettiminen vaikka varmasti kaikki käy. Muistaminen tärkeintä, mutta eipä se silti niin helppoa ole kun kohdalleen laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kimppu oli Sike minustakin aivan ihana ja se oli selvästi rakkaudella annettu, sillä se kesti ilonamme todella pitkään. Muistaminen ja huomioiminen on tärkeintä ja äitienpäivänä se huomioitava henkilö on niin tärkeä, ettei ole ihme, että se aiheuttaa välillä hieman miettimistä :)

   Poista
 6. Kaunis kukkakimppu. Aina se on oma miettiminen vaikka varmasti kaikki käy. Muistaminen tärkeintä, mutta eipä se silti niin helppoa ole kun kohdalleen laittaa :)

  VastaaPoista
 7. Minäkin kiinnitin huomiota kukkiin. Kauniita.

  VastaaPoista