keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Vaaleanpunainen kevät

Kevättä rinnassa. Hiihtolomalle kaikui kodin suunnasta huhuja, että kevät tekee kovasti tuloaan. Viikko kunnon hangilla teki tehtävänsä, talvi tuli koettua edes hetkellisesti ja kotiin oli kiva lähteä tietoisena siitä, että etelän harmaa on-off -talvi on taittumassa. No, harmaatahan täällä on edelleen ja märkää, mutta en suostu silti päästämään irti kevätajatuksista. Ja näkyyhän monin paikoin jo isojakin alueita paljasta maata lumen ja jään alta, joten ei tämä ajatukseni ihan huuhaata ole.


Kevät tuo minulle aina armottoman sisustustyynykuumeen. Onneksi se helpottaa yleensä jo yhdellä tyynynpäällisellä, joten kovin vakavasta vaivasta ei ole kyse. Viime vuonna jarruttelin tietoisesti pastellivärien kanssa, mutta nyt en saanut enää vaaleanpunaista pois mielestäni. En ainakaan sen jälkeen kun näin todella kauniin sävyn siitä. Tuo sävy on hempeä, lämmin, aavistuksen ruskeaan tai harmaaseen taittava vauvanvaaleanpunainen. Sillä mennään siis. Hieman hempeyttä mustavalkoisuuden keskelle.


Talvitalja pois arkihuoneen sohvalta, sen tilalle sohvan viereen jakkaralle vielä vaaleanpunainen jaloleinikki pulloon ja kuume on saatu laskemaan. Kevät on minun puolestani nyt.

Hempeää viikkoa sinulle ♥

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

28 kommenttia:

  1. Hempeää ja lempeää, pastellia kevääseen. Kaunista taas sisustettuna teillä. Tuo leinikki on kertakaikkiaan kaunis! Nähdäänköhän huomenna? t; Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät saa aina kaipaamaan uusia värejä (ja niitä tyynyjä) ;) Kiitos Hanna - ja juu, huomenna nähdään. Ihana nähdä sinua!

      Poista
  2. Ihana tyyny! Vaaleanpunainen väri symboloi minullekin kevään tuloa. Leinikit ovat lempparikukkiani, niin herkkiä ja hempeitä.

    Tapaamisiin illalla :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leinikit ovat tosiaan herkän kauniita kukkia ja tämä leinikki pitäisi olla jotain sellaista lajiketta, joka kestää perinteistä leinikkiä kauemmin. Toivotaan, että se pysyy voimissaan pitkään. Kiitos Teija kivan illan järjestelyistä, taas kerran - oli kiva nähdä!

      Poista
  3. Vaaleanpunainen kummittelee minunkin mielessäni. Itsekin olen haavelluillut vaaleanpunaisista tyynynpäällisistä. Vielä en ole sellaisia hankkinut, mutta jos sopiva osuu jossain kohdalle, luulen, että ostopäätös on helppo tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että toisillakin on vaaleanpunaisia kummituksia Krisse ;) Sain vinkin, että Hemtexissä olisi kauniita vaaleanpunaisia tyynyjä ja sinne minäkin sitten suuntasin. Eikä tarvinut tulla tyhjin käsin kotiin.

      Poista
  4. Aivan ihana tyyny, sama vienon vaaleanpunaisen villitys täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin huomasin Johanna eilen postauksestasi ;) Vienoa vaaleanpunaista ja leinikkejä - sama maku!

      Poista
  5. Ihanalta näyttää! Eipä ole montaa viikkoa aikaa, kun sanoin miehelle, että meidän kevään väri saattaakin olla haalean vaaleanpunainen. Se vaan nauroi mulle? Ihmeellisiä noi miehet.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on Miru! Meidän perheessä tehtiin viime kesänä työvoitto kun perheen kolme naisihmistä sai sen ainoan herrahenkilön ostamaan pinkin pikeepaidan - ja hän on vielä käyttänytkin sitä. Nyt meni jo vaaleanpunainen tyynykin ihan sujuvasti ;)

      Poista
  6. Kaunis päällinen.<3 Olen myös huomannut, että pastellit ovat nyt kovasti muodissa, ja onpahan tullut ihailtua esim. mintunvärisiä seiniä kuvissa!:D Siihen on vielä omassa kodissa matkaa, mutta juuri tyynynpäällisiä tuli hankittua jo viime keväänä, joten voisikin olla aika kaivaa ne esiin.

    Täälläkin on sää koko ajan vain harmaata, auringosta ei tietoakaan!! Olen alkanut "kiduttaa" itseäni katselemalla säätiedotuksia muualta Suomesta.;D Kai sen auringon on pakko jossain paistaa! No, muistan sellaisen huumaavan tunteen monelta keväältä, kun aurinko oikeasti on alkanut paistella ja lämmittää. Sitä tajuaa olevansa huomattavasti enemmän elossa. Sitä odotellessa täytyy tyytyä noihin suloisiin keväväreihin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mintun väriset seinät olisivatkin jo aika päheä juttu Taina ;) Ei vaan, oikeasti jotkut voimakkaammillakin karkkiväreillä sisustetut tietynlaiset kodit ovat tosi kivan näköisiä. Ei ehkä tosiaan itselle, mutta kivoja ovat katsella.

      Älä välitä, ei paista aurinko meilläkään, mutta ikävä on kyllä kova. Minäkin kuulun niihin ihmisiin, jotka heräävät oikeasti elämään aurinkoisina päivinä. Mutta uskotaan ja toivotaan, että aurinko tulee pian esille herättelemään meitä :)

      Poista
  7. Kauniilta näyttä!
    Pienellä muutoksella saa paljon aikaiseksi ja se fiilis!
    Rakastan tuota valkoista leinikkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanne! Piristävään muutokseen ei tosiaan tarvita aina isoja juttuja. Pienestäkin saa jo ison ilon. Ja juu, leinikit ovat ihania. Näin jossain kuvassa ison vaasin täynnä vaaleanpunaisia leinikkejä ja se oli jotain todella kaunista.

      Poista
  8. Tämä alkaa olla niin parasta aikaa :) Valon määrä lisääntyy päivä päivältä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta Sike! Nautin kun aamuisin ei ole enää pilkkopimeää - herääminen on paljon helpompaa ja toisaalta valoisa aika jatkuu vielä hetken sen jälkeen kun koko sakki on saatu illalla kotiin. Päivässä ehtiikin paljon enemmän :)

      Poista
  9. Hennonroosa sopii hyvin teille ja tyyny on kaunis. Voitko kuvitella, että meilläkin on makkarissa (siis vähän niinkuin piilossa) roosanvärinen tyyny :) Kaupallekin on sitä jo tullut ihanien tyynyjen muodossa. Samanväristä alpakkasukkalankaa on myös tulossa, sitä odotan ja moni muukin. Kevätvillikset sävy sävyyn sohvahetkeen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, sinulla on siis salattu elämä ja salainen roosa puolesi Kati ;) Ihan heti en olisi vältsisti osannut yhdistää sinua ja vaaleanpunaista, mutta niin tuo väri vaan valloittaa meidät kaikki näköjään ♥ Missähän välissä selviäisin kaupalle kurkkimaan. Sieltä on kaikunut niin ihania kevätkuulumisia, että täytyy ehdottomasti selvitä pian. Roosat villurit kuulostavat tosi suloisilta!

      Poista
  10. Kaunis tuo roosa väri! Ja tuo leinikki on nätti. Pitää varmaan hankkia leinikki / leinikkejä, kun tulppaanit tuosta kuihtuvat. Sinulla on jo kevät :) Täälläkin niityt viheriöivät, joten kevät on jo ovella. Aurinko vain saisi vielä pilkistää.
    Keväistä torstaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on kevät nyt Tuulia ;) Aurinkoa minäkin kovasti kaipailen. Kauan se on pysynyt pilvikerroksen takana piilossa, mutta eiköhän se jossain vaiheessa sieltä esillekin tule. Toivottavasti jo pian! Mukavaa torstai-iltaa sinullekin!

      Poista
  11. Uusi lukija ilmottautuu :). Täälläkin mielestä ei saada vaaleanpunaista - ehkä nyt uskallan ;). Tervetuloa kurkkaamaan myös minun blogiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa mukaan Tarja! Kiva kun ilmoittauduit. Meitä vaaleanpunaiseen jumittuneita taitaa olla tänä keväänä enemmänkin - uskalla ihmeessä :) Ja kiitos kutsusta, tulenpa hetipian vastavierailulle.

      Poista
  12. Jee, kevät! Mulle vaaleansininen on sellainen jokakeväinen hurahdus, ettei siitä pääse yli millään :) Iloista viikonloppua teille sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleansininen on toinen vakiokeväthurahdus täälläkin Teija. Mulla se tulee yleensä vaatepuolelle ;) Kivaa viikkiksen jatkoa!

      Poista
  13. Kevät saa minussakin sisustajan elkeet. Vaaleanpunainen on yksi suosikkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä naisilla taitaa olla joku geeni, joka aktivoituu tähän aikaan vuodesta. Pesänrakennuksen aikaa Henna ;)

      Poista
  14. Ihana sävy <3 Itselläni on ollut jo useampana keväänä turkoosi villitys, mutta tänä keväänä meinaan itsekkin mennä vaaleanpunaisella! Mistä olet tuon ihanan tyynyn löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi on Suffeliini ollut yksi kevään värejä minullakin muutamina vuosina. Tyyny löytyi Hemtexiltä. Sieltä löytyi saman sävyn tyynyjä sekä romanttisempaan että sitten tähän graafisempaan tyyliin.

      Poista