keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Iloa kivoista kalentereista

Marraskuu vaihtui ja tuli aika vaihtaa kalenterisivua. Olen nyt pari vuotta ollut koukuttunut blogeista löytyneisiin seinäkalentereihin, joista jokaisena kuukautena vaihdetaan uusi sivu.

Perheen yhteisenä kalenterina meillä on Valkoinen Harmaja -blogin hyvin simppeli kalenteri, jolle askartelin taustan puutarvikekaupan levystä. Maalasin levyn kiiltävällä kalustemaalilla, ripustuslenkin tein paksusta kieputetusta paperinarusta ja kalenterisivut teippaan levyyn washiteipillä.



Nyt syksyllä olen löytänyt ihanan 2 x ILO -blogin Jennin tekemät kalenterisivut. Ne ovat minusta aivan huippuhienoja! Jennin kalenterisivuista olemme printanneet esikoiselle oman kalenterin hänen huoneeseensa. Taustaksi kalenterille sopii graafinen Mayn tarjotin. Kalenterisivu pysyy paikoillaan metalliklipsulla. Jennin marraskuun kalentereissa itselleni olisi tullut valinnan vaikeus, mutta esikoisen päätös oli nopea: "Mä haluun ton viileen hirvipään!". Viileellä hirvipäällä mennään siis marraskuu. Aika kiva, vai mitä? Niin ja Jennille iso kiitos upeista kalentereista! Jännityksellä odotan, mitä keksit joulukuun teemoiksi.


Huomiseksi luvattiin ainakin jossain vaiheessa aamuksi tänne Lounais-Suomeenkin lumisadetta. Saa nähdä onko ensilumi satanut yön aikana - vai ovatko ennustukset muuttuneet sitten minun näkemäni.

Mukavaa keskiviikkoiltaa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.





30 kommenttia:

  1. Aina ihmettelen, kuinka lahjakkaita ja luovia ihmisiä Suomikin on pullollaan, niin kuin Jenni 2XILO blogissa! Tykkään todella paljon.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä Taina! Ihailen kovasti minäkin tuollaisia luovia ideapankkeja.

      Poista
  2. Ihana tuo hirvikalenteri - kiitos vinkistä, käväisenpäs tutkimusretkellä tuolla 2xIlossa;) Mitenkäs minä en ole ollenkaan näitä sieltä aiemmin bongaillut - luen ilmeisesti laput silmillä!
    Kivaa viikon puoliväliä, Mari♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, että viilee hirvipää sinullekin Lady ;) Välillä tuntuu tosiaan, että jos ei päivittäin ehdi lukea blogeja, niin monta kivaa juttua menee ohi. Aina vain ei aika riitä. Onneksi meitä on monta silmäparia olemassa ja vinkkailemassa löydöistään. Lumisateista keskiviikon jatkoa sinulle ♥

      Poista
  3. Jenni on superi! Meilläkin ollut tämän vuoden käytössä valkoisen harmajan- kalenteri. Saas nähdä mikä kalenteri ensi vuodeksi... mutta elellään tämä vuosi ensin loppuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni on tosiaan superi Sanna :D Onkohan Valkoisen Harmajan kalenteri ollut ensimmäinen blogikalenteri? Ainakin eka, jonka minä olen nähnyt. Ensi vuodeksi löytyy varmasti vaikka mitä kivaa; blogien kalenterit ja sitten vielä myynnissä on saman tyyppisiä ihanuuksia vaikka millä mitalla. Isoja päätöksiä tulee vielä tehtäväksi ennen kuin uusi kalenteri on kotona ;)

      Poista
  4. Vitsit miten hieno! On kyllä loistoblogi tuokin. En ymmärrä, miten joku voi olla niin luova.. Onneksi jakaa meillekin inspiraatiota ja sinä kivan kalenteri-inspiksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jennin blogi on tosiaan ihana hyvänmielen ja inspiraation blogi Katri. Olisi kiva tietää, mistä tuollaiset ihmiset ammentavat kaikki upeat ideat ;)

      Poista
  5. Onpas upeita molemmat! Minulla on mennyt ihan kokonaan ohi idea, että netistä voisi kalenterin tulostaa! Pitääkin heti ryhtyä ideointiin! Tosin meillä viidellä on niin paljon menoja, että meillä on eteisessä iso taulu, jossa jokaisella on oma sarakkeensa;) Tän printtikalenterin voisi pyhittää vaikka niille koko perheen yhteiselle kivoille jutuilla;)
    Mukavaa loppuviikkoa, huomenna taidetaankin tavata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viiden menot voi Riikka olla hiukka hankala mahduttaa noihin, mutta kuten sanoit, voisi tällainen olla se koko perheen kivojen tekemisten kalenteri ;) En tiedä onko näitä alunperin edes "tarkoitettu" täytettäviksi, mutta minä olen kirjoitellut pikkupikkupiperrystä näihin. Välillä tekee tiukkaa meilläkin, mutta ovat kivoja ihan printteinäkin.

      Poista
  6. Ihania kalentereita kaikki tyynni! Hyvä idis nuo blogikalenterit,
    pitääkin käydä kurkkimassa taitavien tekijöiden sivuilla.

    Tapaamisiin illalla Anu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivätkös olekin Teija! Jennillä on kiva idea vaihdella kuukausittain teemaa, ja onpa hän viitsinyt tehdä vielä eri vaihtoehtojakin samalle kuukaudelle. Melkoinen ideapankki! Illalla nähdään ♥

      Poista
  7. Voi Anu!! ♥ Oletpas sinä ihana! Niin kauniisti kirjoitat, kiitos kovasti! :) Aivan niin superi tapa aloittaa päivä lukemalla tällaisia! :) Ja miten ihania kommenttejakin on tullut.. Olen ihan otettu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikäkö sinä olet ihana itse Jenni! Ja aivan mahtava ideapankki ja taitava toteuttaja :) Kalenterisivujasi on ilo pitää seinällä.

      Poista
  8. Ompa kerrassaan ihania kalentereita. Kiva idea.

    VastaaPoista
  9. Todella ihania kalentereita! Se on niin ihailtavaa, kun joku osaa toteuttaa ja tehdä jotain näin hienoa! Minäkin menen heti kurkkaamaan Jennin tekeleitä, kiitos siis vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta Jenni! Kaimasi blogista löytyy nyt myös tosi hauskat isänpäiväkortit.

      Poista
  10. Samoja kalentereita on meiltäkin löytänyt, mutta sitten sain marimekonkalenterin hurjalla 3 € hinnalla. Niin onhan se todella kätevä, kun siinä on se tasku jonne voi vaikka sujauttaa konserttiliput odottamaan. Mutta on se melko tyyris normaalihintaisena ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, johan olet tehnyt melkoisen löydön Piia! Taskukalentereista on tosiaan puolensa.

      Poista
  11. Jennin tekemät kalenterit on niin ihania!!! Oon kans niitä printannut meille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitähän alkaa olla jo kunnon fanijoukko kasassa Laura ;) Ehkä ihmettele yhtään, niin ihania Jennin kalenterit ovat!

      Poista
  12. Ovatpas nämä hauskoja <3 leppoisaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaisilla sivu kerrallaan -kalentereilla pysyy vaihtelunhaluisempikin tyytyväisenä ;) Ja Jennin marraskuun kalenterivaihtoehdoissa oli kaikissa hauskasti huumoria mukana. Leppoisaa sunnuntai-iltaa My little silver linings!

      Poista
  13. Todella hienoja ovat :) Mukavaa isänpäivää sinne !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta myös Sike :) Isänpäivä on ehtinyt jo myöhäisiltaan asti, mutta mukavaa iltaa sinullekin!

      Poista
  14. Itsekin olen innostunut noista netistä printattavista kalentereista. Hienot taustat olet kalentereille keksinyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannutkin, että olet tehnyt tosi kivoja kalenterilöytöjä sinäkin Johanna! Näissä kalentereissa on tosiaan valinnan varaa. Erilaisilla taustoilla saa kalentereita vielä tuunailtua vaikka minkälaisiksi ;)

      Poista
  15. Huippuhienot kalenterit! Kiva kun lapsella on oma selkeä mielipiteensä. Helpottaa meitä vähän jahkaavia äitejä ;) Mayn-tarjotin on niin monikäyttöinen ja keksit sillekin taas uuden pestin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa lapsen valinta tuli tosiaan kuin apteekin hyllyltä Kati. Oli hauska huomata, miten selkeä oma suosikki oli. Mayn-tarjotin taipuu tosiaan moneen ja tästä sen saa napattua äkkiä mukaansa jos tarve tulee toisenlaisiin käyttöihin ;)

      Poista