torstai 6. elokuuta 2015

Uusia keittiöpurkkeja

Sunnuntain blogikirpputori lähestyy ja ajatuksenani oli ensin mennä puhtaasti kirpparitavaralla. Nurkkien läpikäymiseen kun on tarvetta. Loppujen lopuksi en malttanut kuitenkaan olla tekemättä myös jotain diy-juttuja ja niin syntyivät nämä keittiöpurkit.




Pastalle, kahville, pikakahville, sokerille, suolalle, jauholle, hiutaleille ja riisille on nyt kaikille omat purkkinsa. Joillekin sorteille on kaksi eri kokovaihtoehtoa kun en osannut päättää kumpi kooista olisi parempi. Olipa muuten ihanaa tehdä taas pitkästä aikaa tuunailuja. Kevät ja kesä ovat menneet jotenkin niin vaakalentoa, ettei tällaisille asioille ole meinannut millään löytyä sopivaa hetkeä.




Nämä purkit löytyvät siis sunnuntaina kirpparipöydältäni Liedosta. Mitäs luulette, herättävätkö kiinnostusta? Naapurissani tulee olemaan siskoni pöytä ja hänellä on myynnissä paljon itsetehtyjä ihanuuksia. Kannattaa tulla katsomaan!




Nyt pannaria poskeen ja sen jälkeen katsomaan mitä kaappien kätköistä voisi laittaa eteenpäin ja etsimään uutta kotia.

Mukavaa torstai-iltaa sinulle!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

27 kommenttia:

  1. Oi ihania <3 miten sä tuunailit noi tekstit noihin? Mulla olis ikean purkkeja vaikka kuinka ja niissä olevat liitutaulutarrat alkaa jo kyllästyttää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.lily.fi/blogit/aa-home?tag=45187
      Tuolta löytyy hyvä ohje!

      Poista
    2. Tekstit on -89 tulostettu tarrakaupassa tarroille ja sitten liimattu purkkiin. Kaarevalle pinnalla niiden saaminen siististi oli hiukan hankalaa, mutta suoralle onnistui tosi kivasti. Saara sulle jo laittoikin linkin ohjeeseen :)

      Poista
  2. Hienoja tuli Anu! Harmi kun en pääse tulemaan kirppikselle moikkaamaan.... Olis niin kiva ollu tulla! Ja ihan varmaan menee kaupaksi, noita on niin paljon kehuttu ja kyselty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tyytyväinen Anna itsekin - kiitos vain ♥ Voi harmi kun et pääse kirpparille. Olisi ollut kiva nähdä, mutta ensi kerralla sitten jossain muissa merkeissä :)

      Poista
  3. On kyllä hienoja! Erilaiset purkit ja purnukat on mun salainen paheeni. Voi kun asuisin lähempänä, niin heti kiiruhtaisin tutkimaan mitä ihanuuksia teidän kirpparilta löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan tuo Anu joku Anujen yhteinen pahe ;) Sama juttu nimittäin täälläkin. Kirpparille on tulossa vaikka mitä ihanaa ja uskon, että moni tekee sieltä melkoisia löytöjä. Ensi vuonna lomareissulle Turun seudulle tähän aikaan? Olisi kiva nähdä sinutkin :)

      Poista
  4. Viehättäviä! Kyllä nuo hurauksesa kaupaksi menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu, toivotaan niin. Tai sitten meillä saa koko lähisuku erilaisia keittiöpurkkeja joululahjaksi ;)

      Poista
  5. Tosi hienoja tuli! Mitenköhän saisin perheen innostumaan teidän kirppistapahtumasta.. ;) Tekisi niin mieleni tulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat Heidi perheen innostumaan! Tulkaa vaikka samalla Zoolandiaan tai sitten keksit perheelle jotain kivaa tekemistä kotona ja nappaat ystävän kaveriksesi ;) Olisipa oikeasti kiva nähdä!

      Poista
  6. Noihin purkkeihin löytyy muutamastakin blogista ihan DIY ohje ja free printable noihin etiketteihin... Olis ihan fiksua laittaa lähde jos käyttää muualta saamaansa ideaa/ohjetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet Saara oikeassa. Annan kanssa on ollut näistä purkeista etukäteen puhetta ja linkkauskin Annalle (alkuperäinen idean äiti kun on minultakin on hukassa) oli tulossa, mutta ehdit ensin :)

      Poista
    2. Alkuperäinen taisi olla "the painted hive" ja itse olen löytänyt ohjeen pinterestistä. Linkit täytyisi laittaa (ja antaa kunnia ideoijalle) ihan alkuperäiseen postaukseen, koska harva lukee enää kommentteja. Mielestäni olisi fiksua lisätä ainakin ne "free printable"t alkuperäiseen postauksesi, jotta muillakin olisi mahdollisuus askarrella, joka oli alkuperäisen blogin tarkoitus. Enkä nyt tarkoita millään pahalla, purkit on kauniit ja voisin itsekkin laiskana ihmisenä ostaa ne valmiina, kuin alkaa itse askartelemaan.
      Tarkoitin vain että esittelit idean omanasi, enkä varmaankaan ole ainoa joka on nähnyt ohjeen näihin jo muissakin lähteissä.

      Poista
    3. Hienoa, että alkuperäinenkin tekijä selvisi, kiitos. Olen kanssasi aivan samaa mieltä näistä asioista. Sen verran haluan tähän vielä viimeisenä kommenttinani sanoa, ettei tarkoitukseni ollut antaa kuvaa omasta ideastani, ideahan on tosiaan jo vanha. Alkuperäinen ajatukseni oli tehdä vielä toinen postaus purkkien tekemisestä, esim. sain hyvän vinkin tarrojen liimaamisesta niitä myyvästä liikkeestä. Tässä kohtaa tuo toinen postaus ei taida kuitenkaan olla enää tarpeellinen.

      Poista
  7. Taiteilija on saanut lasipurkista tyylikkään! Hienoja ideoita Anu, voi, miten kivaa nähdä sunnuntaina! Tulossa varmasti muistoihin säilöttävä päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Taiteilija asuu tässä tapauksessa tosiaan jossain maailmalla ja täällä pelkkä tehtailija ;) Ihana nähdä sunnuntaina, päivästä tulee tosiaan varmasti ihan mahtava.

      Poista
  8. Iiij miten ihania purkkeja! Nuo menee varmasti kuin kuumille kiville!
    Sii juu :)

    VastaaPoista
  9. Hienoja purkkeja, voi kun kirppis olisi lähempänä niin lähtisin ostoksille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennakkokuvista päätellen kirpparille on Anu tulossa niin ihania juttuja kaikkiin pöytiin, että luulen, että paikka tulee olemaan mitä suuremmissa määrin vaarallinen paikka, tai toisaalta täydellinen paikka aarrelöydöille ;) Tervetuloa ensi vuonna lomareissulle näille suunnille tähän aikaan!

      Poista
  10. Ihana idea! Todellakin olisi kiva päästä teidän kirpparille tekemään löytöjä, vain nämä kilometrit välissä estää...Pitäisi itsekin VIIMEIN ryhdistäytyä ja tehdä jotain niille tavaroille, joita jo viime syksynä siivosin kirpputoria ajatellen. Kaappien siivoustakin saisi taas jatkaa. Mut ihanaa sunnuntaita ja iloista kassan kilinää!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! Onnistunut kirpparipäivä takana ja hyvä mieli monestakin jutusta, mutta myös siitä, että kaappeihin tuli edes hiukan lisää tilaa. Nyt pitäisi säilyttää tuo siivousmoodi ja laittaa lasten liian pienet vaatteet kiertoon. Se hinnoittelu noissa omissa vanhoissa tavaroissa on vain niin hurjan vaikeaa... Kivaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  11. Voi että, kun olisin päässyt tuolle kirppikselle käymään. Mahtavat purkit, kauniit teksteineen ja hienosti tehty.
    Täytyy varmasti kokeilla tuota ideaa, niitä purkkeja kun meillä töissä riittää.

    Odotan kirppispostausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli Marianna kyllä ihan mahtava päivä ja tapahtuma! Ensi kerralla mukaan - järkkäät itsellesi Suomi-loman elokuun alkuun ;) Kokeile ihmeessä jos ja kun sinulla on materiaalejakin ihan käden ulottuvilla. Kirppispostaus tulossa.

      Poista