tiistai 10. maaliskuuta 2015

DIY // Kevätsulat

Inspiroiduimme viime lauantaina esikoisen kanssa tuomaan luontoa ja kevättä sisälle. Synttärijuhlien valmistelut olivat hyvällä mallilla, perhe hajaantunut kuka minnekin ja jäimme esikoisen kanssa kaksin. Mikä sen parempaa yhdessä tekemistä kuin kehittää jotain kaunista kotiin.


Villa Puomin tyylitaituri Hanna on käyttänyt nyt niin trendikkäitä sulkia ihanasti sisustuksessaan (mm. täällä klik). Sieltä idea lähti meillekin ja lopputuloksena seinäverkkomme sai kevätsulat.

Kiinnitimme kauniit kalkkunansulat valkoisella nahkanauhalla metsästä löytyneeseen oksanpätkään ja oksan parilla rautalangasta väännetyllä koukulla verkkoon. Pääsiäistä varten varasimme jo kaksi valkoista munaa, jotka lisäämme sulkien väliin kunhan pääsiäinen tulee lähemmäs.


Keittiön pöydän harsokukkakimpusta pihistimme pari oksaa verkon pikkumaljakoihin ja asetelma on taas valmis ...tai valmis ainakin siihen asti, että uusi inspiraatio iskee.

Blogista lähti inspiraatio myös toiseen pieneen somistukseen, mutta siitä lisää toisella kerralla.

Iloa tiistaipäivääsi!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

33 kommenttia:

  1. Kaunis asetelma jälleen kerran! Mistä nuo upeat sulat ovat löytyneet? :) Mukavaa tiistaita sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Sulat löytyivät Naantalin Living Deauvillestä (myös verkkokaupan puolelta löytyy). Hieman vähissä olivat, mutta kahden viikon kuluttua ovat kuulemma saamassa lisää. Näitä sulkia oli kahta eri kokoa ja meidän ovat pienempiä.

      Poista
  2. Kaunis asetelma <3 sulat ja rautakehikko on kyllä hauska yhdistelmä "kovaa ja pehmeää". Mutta ihana on tuo pulpettikin =) Meillä odottaa kellarissa tuplapulpetti kunnostustyötä. Piti jo viime kesänä laittaa, mutta kuinkas sitten kävikään. Ehkä tänä kesänä sitten. Siinä on niin suuri hiomisurakka, että on pakko odottaa lämpimiä kelejä ulkohiomiseen. Sisälle tulisi muuten ihan hirvittä pöly tummanvihreää ja ruskeaa maalia. Kyllä hienolla armeijakuviolla on pulpetit maalattu =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suveliina! Ritilä on kyllä "taipunut" yllättävän moneen. Meilläkin tuo pulpetti oli parin paksun maalikerroksen peitossa, eikä tullut mieleen minullakaan alkaa kunnostaa sitä sisällä. Kuumailmapuhallin oli aika ihana kaveri silloin ja etenkin pulpetin kynäkourun kohdalla. Mukavaa kunnostuspuuhaa - ellet sitten halua jättää pulpettia siihen maastokuosiin ;)

      Poista
  3. Oikein kaunis asetelma ja erilainen! Tykkään tosi paljon! Meilläkin roikku oksa olohuoneessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla S! Erilaiset oksajutut ovat ihania sisustuksessa :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Pia! Kävinkin jo kurkkimassa blogissasi ja huomasin, että teilläkin oli ihania sulkia :)

      Poista
  5. Kiva asetelma, persoonallinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos M! No joo, kun miettii vielä mistä on Ihan Oikeasti kyse (grilliverkko ja kalkkunansulat), niin persoonallisuutta tulee vielä lisää :)

      Poista
  6. Tykkään sulista! Mistä ihmeestä olet saanut kalkkunansulkia?:) Ennen poimin sulkia talteen, mutta sitten joku kertoi ällöttävän kirppujutun (äh, ei pitäisi välittää...), ja siitä lähtien sulat on saaneet olla mun puolestani. Paitsi hiljattain hiplailin Finnmarin myymälässä hienoja värjättyjä sulkia.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, synttäriohjelmasta tuli vielä mieleen, että kiva voisi olla myös vaikkapa rairuohon/vehnän tms. istuttaminen. Lapset tykkää yleensä ihan hulluna istuttaa ja hoitaa istutuksiaan. No, sulla on varmaan jo juhlat suunniteltuna, mutta tuli tuossa aamulla jostain mieleen, ja ajattelin nyt kuitenkin vinkata.:)

      Poista
    2. Sulat ovat kauniita, mutta enpä minäkään niitä uskalla ihan pihalta kerätä. Nämä löytyivät sisustuskaupasta Naantalista, mutta ovat kuitenkin aitoja. Heillä on myös verkkokauppa jos haluat kurkkia sulkia sieltä http://www.livingdeauville.fi/shop/.

      Kiitos kun vinkkasit! Ruohoistutteluja mietin itsekin yhtenä vaihtoehtona ja siinä voisi samalla koristella vaikka sen istutuspurkinkin. Tarvikkeet on vielä hankkimatta eli hiukan kallistelen tässä vielä kahden eri tekemisen välillä. Onhan tässä vielä perjantai-iltaan aikaa... :)

      Poista
  7. Kiva asetelma. Minun pitäisi löytää kans jostain kauniita sulkia niin saisin tehtyä unisiepparin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Näihin sulkajuttuihin(kin) on helppo upota ja jäädä koukkuun. Voi, unisieppari onkin ihana. Tuolla inspiraatio-Hannan blogissa vilahtaa hänen tekemänsä siepparikin hieman linkkaamaani postausta uudempana. Ihana sekin.

      Poista
  8. Kiitos Anu <3 Ihan patasta, kun inspiraatio tarttuu eteenpäin. Sinun seinäverkkosi on mahtava idea myös! Olisikin tosi kiva mood board uudessa konttorissamme. Mukavaa viikon jatkoa! t; Hannis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannis inspiraatiosta - sinun blogistasi sitä tulee, kerta toisensa jälkeen! Verkkoversio mood boardista toimisi varmasti upeasti teidän uudessa toimistossa. Inspiroivaa viikon jatkoa sinullekin ♥

      Poista
  9. Tuosta tuli todella kiva:) Luonnosta voi ammentaa vaikka mitä kivoja juttuja sisustukseen, kunhan vain keksii miten:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos M! Kaikkea ei todellakaan tarvitse hankkia kaupoista ja luonto on täynnä kaikkea ihanaa. Ja vielä niin, ettei mitään tarvitse repiä tai tuhota luontoa. Kun lähtee kävelemään metsään oikeassa fiiliksessä, saa sieltä hyvän ja rauhallisen mielen lisäksi valtavasti inspiraatiota myös :)

      Poista
  10. Ihana, keväinen asetelma! Sulat on kyllä huippukauniita ja siitä kivoja, että ne liikkuvat
    ilmavirtauksien mukaan.
    Aurinkoista viikon jatkoa Anu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulat ovat minustakin kauniita ja siitäkin ihania, että ainakaan minun sisustusinnostuksieni aikana ei niitä aikaisemmin ole ollut käytössä. Siinä mielessä uusi juttu. Tänään on ollutkin upea aurinkopäivä. Nautitaan auringosta ja sen tuomasta energiasta Teija ♥

      Poista
  11. Verkkosi on kyllä yliveto ja kivoja juttuja siihen keksit :) Sulat ovat tosi kauniita, erityisesti juuri kaksiväriset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati! Kuten tiedät, oli joulun jälkeen hetki kun en keksinyt mitään kivaa verkkoon, mutta kaikki vaatii aikansa. Kiitos vielä kun autoit alkuun keksimisissä. Nyt mieli on asettunut verkkotaajuudelle ja silmät ovat oppineet katsomaan asioita silläkin mielellä mikä voisi sopia verkkoon. Verkkoon on ollut hauska kehitellä asetelmia.

      Poista
  12. Jälleen kiva asetelma ja nuo sulat...ne ovat todella upeat!

    VastaaPoista
  13. Kiva ihastella muiden diy-juttuja, kun itsellä ei tahdo aika riittää omiin askarteluihin. Eksyin tänne Kotiporstuan blogin kautta, ja kiva blogi löytyikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun eksyit Aikku ja tervetuloa uudelleenkin! Välillä tuntuu, ettei aika tosiaan riitä, mutta kun on riittävän pitkään imenyt ideoita eri puolilta tulee ainakin minulle inspiraatiopuuska, jolloin tekeleitä syntyy vauhdilla. Ei toki mitään suurta, mutta jotain tällaisia kuin tämä sulkajuttukin. Tosin en ole ihan varma lasketaanko tätä varsinaiseksi diy-jutuksi, mutta itse tehdyksi koristeeksi kuitenkin ;)

      Poista
  14. Oi kuinka kiva idea! Mukavasti jo pikkaisen lähestyvä pääsiäinenkin pilkistää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Pientä pääsiäisen odotusta on tosiaan jo ilmassa tässäkin muodossa :)

      Poista
  15. Siis vau! Tuo on mielestäni todella hieno.
    Kekseliäs ja kaunis.
    Pitäisi itse joskus askarrella jotain kanojemme sulista.. :)
    Nyt olen niitä ottanut vain talteen hyllyn päälle purkkiin, ovat niin kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla, että pidät Marika :) Voi sinulla on omia sulkatuottajia! Purkissa sulat ovatkin kauniita. Minäkin olen suunnitellut vielä hankkivani muutaman sulan maljakkoon pöydälle.

      Poista