keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Valaisimesta se kaikki lähti

On aika ihana tunne, kun kotona jokin paikka näyttää juuri siltä kuin haluaakin. Muutos tuohon kohtaan on tullut pikkuhiljaa ja tarkkaa mielikuvaa lopputuloksesta ei vielä aloittaessa ollut. Yksi asia on vain johtanut toiseen ja yksi asia kerrallaan olen tiennyt, mikä on seuraava vaihe.


Valaisimet ovat heikkouteni ja valaisimesta se kaikki tällä kerrallakin lähti. Näin Kotilaiturilla ihanan, vanhan tehdasvalaisimen. Valaisin on oikeasti vanha ja se on laitettu Kotilaiturilla kuntoon, uuteen kukoistukseensa. Ihastus oli heti selvä, mutta vasta kotisovituksen jälkeen tiesin, että valaisin myös sopii sille ajateltuun paikkaan.


Kuten sanottu, yksi asia johti toiseen ja lumipallo lähti pyörimään. Käykö sinulle joskus näin? Saarekkeemme oli ollut jo pidempään ilman tuoleja vanhojen mentyä hajalle. Uusien baarijakkaroiden hankkiminen oli roikkunut pitkälti siksi, etten oikein tiennyt minkälaiset tuolit siihen haluaisin. Valaisimen jälkeen silmissä alkoi jo siintää sopiva tyyppi ja niin löytyivät jakkarat.



Vietämme paljon aikaa tässä saarekkeen ympärillä touhuten ja siksi tuntuu erityisen kivalta, että se on nyt omaa silmää miellyttävä. Ja hei, voitko kuvitella, noihin mustikanvarpuihin näytti jo tulevan pieniä mustikan alkuja. Satoa emme kuitenkaan saaneet, vaan marjojen alut kuivuivat samantien. Hetken ehdin kuitenkin jo miettiä mustikkafarmia maljakoihin...

Kivaa keskiviikkoiltaa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

25 kommenttia:

  1. Hih, ihana mustikkafarmin alku! :) Mustikkapiirakka oli jo melkein valmis uuniin! Onpa kiva, että Kotilaiturilla on oikein korjattu oikeasti vanha valaisin.. Jes, juuri sellainen oikeasti vanha olisi kiva! Hienosti sopii tuohon, ja jakkarat ovat mukavan sirot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei pysty vielä heittäytymään farmariksi Katri - homma vaatii vielä hieman kehittelyä ;) On tosiaan mahtavaa, että Kotilaiturin Kati päästää meidät ei-niin-kirpparihaukatkin osallisiksi omista hienoista löydöistään.

      Poista
  2. Upealta näyttää! Tosi hieno toi valaisin, ja tosiaan ihanaa, että se on oikeasti eikä vain leikisti vanha. :) mustikkafarmi maljakossa - vitsit, kun onnistuisi! Saisi poimia tuoretta superruokaa omasta keittiöstä. Kivaa loppuviikkoa teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä Kaisa ja vielä kun voisi olla omat tuoreet mustikat vuoden ympäri. Himpska, kun ei onnistunut ;) Kiitos, tietäisipä mitä tarinoita tuolla valaisimella olisi kerrottavanaan jos se osaisi puhua. Mukavaa viikon jatkoa teillekin ♥

      Poista
  3. Voi mikä aarre tuo lamppu! Ja kauniit, sirot jakkarat. Tykkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aarteena pidän sitä minäkin Heidi :) Monta kertaa olin sitä katsonut ja sen ympärillä pyörinyt, mutta vasta kotisovituksen jälkeen "uskaltauduin" sen hankkimaan. Kiva kuulla, että tykkäät sinäkin tästä setistä :)

      Poista
  4. Istuu kyllä lamppu paikalleen! Tehdasvalaisin on yksi Kotilaiturin suosikkituotteista muuten :) Jakkarat ovat ihanat. Sopii kivasti tilaan eivätkä näytä tulevan leveälti. Varmasti myös tukevat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin Kati :) En ihmettele yhtään, että tuo valaisin on muidenkin suosikki. Yllätyin, että loppujen lopuksi se ei vaatinutkaan niin paljon tilaa ympärilleen kuin luulin. Kaupalla lamppu näytti niin suurelta, mutta eipä se olisi tuossa paikallaan saanut yhtään pienempi ollakaan. Hyvä niin, sillä lamppu vei jalat altani heti ensi näkemältä :) Ja kiitos, jakkarat ovat oikein passelit ja toimivat myös.

      Poista
  5. Ihana keittiö, valaisin ja tuolit!<3 Noita tuoleja ihastelin jo aiemmin. Ne on kuin dipattu suklaassa, ja siitähän mä tykkään.:) Pitäisi käydä poimimassa noita mustikanvarpuja, jotta mäkin voisin perustaa farmin.;D Sain muuten tänään ihanan paketin. Kiitos<3 Sulle on myös paketti matkalla...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei Taina! Nyt on ikuinen suklaahimotus päällä kun kuljen tuolien ohi ;) Juu dippisoossituolit ne taitavat tosiaan olla. Kiva, että ilahdutuspaketti löysi perille.

      Poista
  6. Ihana tehdasvalaisin ja tosi kauniit ja keveän oloinen jakkarat....hyvät hankinnat :) Terkuin rva Lahoa rautaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. .....siis oloiset......rasittaa, kun tulee kirjoitusvirheitä :D Terkuin sama akka ;)

      Poista
    2. Hih, eipä tuo haittaa ymmärsin kyllä, mutta joo, tuttu tunne ja miksi ne kirjoitusvirheet huomaa aina vasta silloin kun painaa julkaise-nappulaa ;) Kiitos kauniista sanoista rva Lahoa rautaa [sä mikään akka ole ;)]

      Poista
  7. Onpa komea lamppu, tämä lamppu sopisi mahtavasti meidän olohuoneen ruokapöydän päälle ja lähtee vakavaan harkintaan. On teillä mahdottoman kaunis ja tyylikäs keittiö. Mariskoolit kauniisti ikkunaa vasten heijastavat väriä ja valoa. <3

    Aurinkoista viikonloppua Anu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä näytti valaisinta löytyvän Kotilaiturin verkkokaupasta. Oispa kiva olla lamppusamikset ;) Kiitos kauniista sanoistasi ja ihanaa, aurinkoista viikkistä sinullekin Tiia! Täällä on nyt niin mahtava auringonpaiste ettei ole oikein tottakaan.

      Poista
  8. Onpas upea tuo lamppu, sopii todella upeasti teidän keittiöönne! Ja nuo jakkarat on myös tosi hauskat. Ihanaa viikonloppua sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka! Mieluisia ovat minullekin :) Mukavaa viikonlopun jatkoa teillekin ♥

      Poista
  9. Wow mikä lamppu! Aivan huikean upea! Tuon saarekkeen ympärille on varmasti ihana kerääntyä vaihtamaan kuulumisia ja nauttimaan äidin loihtimia herkkuja.

    Aurinkoista viikonlopun jatkoa Anu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mulla on jäänyt tämä kommentti ihan huomaamatta Teija, anteeksianteeksi. Kiitos, lamppu on minustakin ihan huippu. Saareke on meillä kovassa käytössä ja vaikka alkuun mietin, onko järkeä rakentaa saareke, jos ihan vieressä on ruokapöytä, en ole kyllä katunut. Ihanaa viikon jatkoa sinullekin!

      Poista