perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pehmeät kantapäät

Innostuin jokunen aika sitten Pinterestistä. Sieltä löytyy aivan valtavasti ideoita ja inspiraatiota. Aihealueita on huikea määrä ja mitä ihanimpia kuvia, ideoita ja ohjeita. Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löysin myös idean uudeksi lempijalkakylpyaineeksi: viinietikan. Tuoksussa on ehkä toivomisen varaa, mutta aineen teho oli täysi kymppi. Jopa minun kaikkien jalkahoitajien kauhukantapääni tulivat superpehmeiksi.


Jos haluat testata sinäkin, niin laita vatiin lämmintä vettä ja lorauta sinne reilu, pitkä loraus viinietikkaa. Minulla pesuvadissa oli kolmisen litraa vettä ja viinietikkaa noin desi. Ota hyvä asento ja anna jalkojen nauttia veden hyvää tekevästä vaikutuksesta 45 minuuttia. Sen jälkeen vain raspaus ja rasvaus ja vot, valmista tuli.

Itsensä hemmottelu tahtoo ainakin minulla jäädä helposti unohduksiin. Tuon jalkakylvyn jälkeen päätin kuitenkin muistaa tämän hemmottelumuodon taas hieman useammin. Niin rentouttavalta se tuntui ja suurena plussana se, että kantapäät tulivat siinä sivussa pehmoisiksi. Viime kesänä teimme lasten kanssa kotikylpylän ulos. Teimme kaikille jalkakylvyt vateihin ja istuimme terassilla jalat vadeissa nauttimassa lomapäivästä. Kuukausi tästä eteenpäin, niin saman voi tehdä varmasti jo uudelleen. Mutta siihen asti nautiskelen jalkakylvyistäni vielä sisätiloissa, lempinojatuolissani...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti