maanantai 17. huhtikuuta 2017

Pääsiäistunnelmia

Pääsiäisen pyhät alkavat olla loppusuoralla. Kaikki ei mennyt kuten piti, mutta kaikella on varmasti tarkoituksensa. Nyt on ainakin levätty ja kerätty voimia, hieman ehkä tylsistyttykin, joten arki maistuu taas.
Pääsiäisen piti olla kaivattu hengähdys miten sen sanoisi... intensiivisen alkuvuoden jälkeen. Vedenjakaja, joka alkaisi uuden jakson, kun osa alkuvuoden hoppuiluista on saatu kuitattua.

Ja olihan se. Flunssa iski viime viikonloppuna ja pari päivää sinnittelin töissäkin, kunnes tiistaina ääni alkoi olla niin kadoksissa, ettei ollut aavistustakaan minkälaisena se pyrkisi ulos kun alkaisin puhua. Keskiviikkoaamuna olinkin sitten jo kuumeessa, samoin kuopus - ja molemmilla äänet poissa. Rauhallista.


Pyhät ovat menneet siis pötkötellessä ja toipuessa ja nyt tuntuu, että tauti alkaa olla selätetty, vaikka yskä onkin ajoittain molemmilla edelleen aika ikävä. Rauhallisia hiippailukävelyjä ulkona ilman hengästymisiä, herkuttelua ja loikoilua - näistä koostui meidän pääsiäisemme ja hyvältä tuntuu.
Pääsiäiskoristelut jäivät aika minimiin tänä vuonna, mutta Kotilaiturilta löydetty ihana puulauta sai kuitenkin ylleen pari vuotta sitten tekemäni sulkamunat ja muutaman höyhenen. Ja nuo viimeisen kuvan Twix-töhnämunat. Makeita, mutta herkkuja, vaikka meidän versiostamme unohtui kinuskikastikekin, eikä ulkonäkökään ole kuin esikuvillaan - vaan eipä tuo maistumista haitannut.

Rentoa pääsiäispäiväiltaa sinulle! Toivottavasti pyhäsi ovat sujuneet hyvin ja olo on levännyt.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

20 kommenttia:

 1. Ihanat on kuvat :) kaivattu hengähdystauko oli kyllä pääsiäinen täälläkin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäinen katkaisee kevään arjen juuri sopivasti. Hyvä kuulla että sinäkin olet saanut hengähdettyä Kristiina. Hyv yötä ja mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Jokin tauti päättää melko varmasti hoppujakson ja sulle oli määrätty näköjään totaalirauhoittuminen, kun äänikin hävisi <3
  Olen niin tyytyväinen, että alkuvuoden kiireet ovat takana ja voit keskittyä arkeen ja vapaa-aikaan uudella tarmolla. Mukavaa viikkoa ja äänekkäämpää sellaista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon uskon minäkin että kroppa voi pysäyttää tai toisaalta että keho luovuttaa tsemppaamisen kun hoppu helpottaa. Onneksi en tartuttanut sinua risteilyllä. Ja hih, kieltämättä naurettiin Minnin kanssa useampaan otteeseen kun kuiskailimme loppuviikolla toisillemme 🙂 Mukavaa viikkoa Kati sinullekin ❤️

   Poista
 3. Kauniin seesteisiä pääsiäiskuvia 💕Noita kulkutauteja tuntuu edelleen vaan liikkuvan, mutta onneksi pääsiäisenä on lupa olla vaan ja parannella itseään rauhassa 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä alkuvuosi on ollut todella tautien juhlaa ja kirjaimellisesti vielä tautisen sitkeiden tautien. Toivotaan että luvatut lämpimämmät säät vievät ne pois. Lomapäivät ovat tehneet hyvää - toivottavasti teilläkin oli mukavat pyhät Tuija! Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Kiva, että olette toipumaan päin. Minä sairastin tuon saman taudin, ääni oli poissa puolitoista viikkoa. Tänään ääni jo kulkee ja olo tuntuu toipuneemmalta. Ulkona on näyttänyt kauniilta mutta kylmältä. Kevättä kohti!
  Ihania nuo höyhenillä koristellut munat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jestas, tuo on ollut pitkä aika olla hissukseen Pia! Hyvä kuitenkin että alat sinäkin olla kunnossa. Kevättä ja valoa kohti todellakin mennään ja hyvä niin. Mukavaa viikkoa!

   Poista
 5. Toivottavasti paranette pian.
  Ihania kuvia, juuri sopivasti sitä pääsiäisfiilistä.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat! Paranemisia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Uskon että ollaan jo paremmalla puolella ❤️

   Poista
 7. Kauniita kuvia! Toivottavasti olet jo toipunut ja kevät saa jatkua uudella voimalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna! Pieniä jälkimaininkeja vielä on mutta juuri herätessäni mietin että tänään voi tehdä jo vähän jotain reippaampaakin. Uudella voimalla ja energialla tosiaan kohti kesää - toivottavasti sielläkin!

   Poista
 8. Joskus vain on tarkoitus kirjaimellisestikin hiljentyä...
  Kauniita, rauhoittavia kuvia <3
  Aurinkoa ja kevätvillitystä toivotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan se on Celia, kaikella on tarkoituksensa ❤️ Jäämme seuraamaan tuoko vappuviikonloppu luvatun kevään tullessaan 🙂

   Poista
 9. No voih miten kurja kuulla, että ootte olleet kipeinä!
  Usein käy niin, että kun tietää loman alkavan ja työstressi
  ja kiire helpottaa, niin joku pirskatin tauti kaataa petiin.
  Meillä on tainnut molemmilla olla melkolailla raskas alkuvuosi
  uusien haasteiden parissa. Mulle oli muutamassa kuukaudessa
  kertynyt niin paljon ylitöitä, että "piti" lähteä etelään niitä
  tuhlaamaan. Loma teki niiiin hyvää, akut ladattuna jaksaa taas
  puurtaa kesälomaan asti.

  Kivaa viikendiä, Anu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että noin kävi minullekin Teija. Vanhan työelämän viimeinen velvoite loppui edellisellä viikolla ja kroppa luovutti. Ylityöt eivät kuulosta hyviltä mutta aurinkoloma sitä vastoin oikeinkin hyvältä. Puolensa kaikessa 🙂 Tsemppiä loman jälkeiseen aikaan! Vaikka tänäänkään ei aamulla näyttänyt siltä on kesä jo ihan nurkan takana!

   Poista