lauantai 29. elokuuta 2015

#husbandtag

Meillä miestä ei ole juurikaan täällä blogistaniassa näkynyt - ja kuulen mielessäni, miten hän huutelisi jos kuulisi, että kirjoitan tällaisia, että eikä tule näkymään. Lady of the Mess vastasi kuitenkin elokuussa niin hauskaan haasteeseen, että kun kerrankin istuttiin miehen kanssa nenät vastakkain pöydän ääressä päätin lähteä itsekin toteuttamaan haasteen.




Puolivälissä miehen jo aavistuksen verran kiemurrellessa pöydän toisella puolella kerroin, että kyse on blogihaasteesta ja hän suostui vastaamaan loppuun asti. Alkupään vastaukset ovat siis täydellisen rehellisiä, vain minulle tarkoitettuja ;) Tässä meidän miehen ajatuksia.

1. Jos vaimosi katsoo televisiota, mikä siellä todennäköisesti pyörii?

- Musiikkiohjelma

Totta. Katson nykyisin televisiota todella vähän. Välillä voi mennä viikkoja, että istun television ääressä vain lauantaina koko perheen kotikatsomon ajan - ja silloin jos toiveeni menee läpi, katsomme mielellään jotain musiikkiin liittyvää.




2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa? 

- Caesar

Caesar-salaatti on tosiaan yksi lempisalaattejani. Muissa salaateissa käytän harvemmin mitään varsinaista salaatinkastiketta, pelkkä oliiviöljy tai vielä mieluummin sitruunaoliiviöljy ja ropsautus pippuria riittää. 

3. Mikä on hänen inhokkiruokansa?

- Muju!

Hih, tämä on hauska. Olen aika kaikkiruokainen, enkä muista ihan äkkiä sen ihmeempää inhokkiruokaa. Muju on miehen sanojen mukaan heidän "sukunsa perinneruoka": pilkottua spaghettia lihaliemessä. Sitä sitten syödään lusikalla ja RYYSTETÄÄN vimmatusti. Mies keittää itselleen mujuannoksen usein lasten jo mentyä nukkumaan ja hiljaisessa talossa olohuoneesta kuuluva ryystäminen tekee tästä ehkä sitten sen inhokkini ;)



 
 4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?
 
- Ruokaa! Viiniä ja lihaa. Tai kalaa. Tai pastaa. 
 
Jotain tämän suuntaista olisin varmasti vastannut itsekin. Yleensä haluan tilata jotain sellaista, jota kotona ei saa tai ei osata tehdä. Onko se sitten kalaa, kanaa, lihaa vai kasvista, sillä ei ole niin väliä.
 
5. Mikä on hänen kengänkokonsa? 
   
- 40

Oikein. Ennen lapsia kengänkokoni oli vielä 38, mutta Ladyn tapaan minullekin on tullut yksi kengänkoko lisää per lapsi. 




6. Jos hän keräilisi jotain, mitä se luultavasti olisi?   

- Jotain designia sen täytyy olla, eihän mitään tavallista voi keräillä ;)

Okei, siitä ettei tavallista voisi keräillä en tiedä mitään, mutta jos itse keräilisin jotain, niin ehkä se voisi olla tosiaan designiin liittyvää. Mitään en kuitenkaan kerää keräilyn takia, ainakaan tällä hetkellä.




7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?

- Suklaata.

Tässä asiassa on menty ehkä askel eteenpäin - tai sivulle tai jonnekin, mutta kuitenkin pois suklaasta. Oma vastaukseni olisi voinut olla jäätelö jos puhutaan herkkupuolesta.




8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?

  
- Suomi-iskelmää

No joo, sitäkin. Olen tunneihminen musiikissa ja se mitä musiikkia kuuntelen liittyy läheisesti mielialaani ja siihen mitä olen tekemässä. Musiikilla voin vahvistaa reipasta menoa tai rentoutumista. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, mutta kieltämättä autossa pidemmällä matkalla on kiva kääntää volumet kaakkoon ja laulaa suomipopia tai kasari-iskelmää. Etenkin kun matkassa ei ole muita.

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?

- Ei mitään käsitystä - ei ainakaan mistään sellaisesta kuin minä.

Tämä on oikeasti käsittämätöntä. Mies pitää omasta mielestään melkein kaiken tyyppisistä leffoista, samoin minä omasta mielestäni (räiskettä täynnä olevia leffoja lukuunottamatta). Silti emme juuri koskaan pidä samoista leffoista. Draamat ovat kuitenkin ehkä eniten omaan makuuni.









10. Minkä väriset silmät hänellä on?

- Siniset

Jep, oikein.  


11. Kuka on hänen paras ystävänsä?   

- Tähän tuli ihan oikea vastaus, mutta koska hyviä, rakkaita ystäviä on useampia, en halua nostaa ketään tähän julkisesti ylitse muiden.  

12. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä? 

- Makaan sohvalla.

Oikein. Joskus olisi kiva nähdä mies pystyasennossakin tai kotona puuhastelemassa jotain ;)

13. Missä hän on syntynyt?
 
- Raumalla
 
Piste kotiin!
 
 
 
 
14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?  
 
- Mansikkatäytekakun. Kuulemma ainoa, jonka hän osaa. Muisti kuitenkin hetken kuluttua, että tekiväthän he eräällä kerralla suklaakakunkin eli kokemusta löytyy muistakin kakuista.
 
15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?
 
- Tietokone
 
Juuh, niinhän se taitaa olla ja tämä ihana harrastukseni on yksi syy siihen.
 
16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?   
 
- Pitkä hiljaisuus... (Hei oikeesti!?)  Askarrella!
 
Kiva, että löytyi sentään jotain ;)  
 
17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?
   
- Munakoiso

Muun perheen mielestä outoa, minusta suurta herkkua.

18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?   

- Puhelinta, kassia ja lompakkoa

Noinhan se taitaa olla. Ja siellä kassissahan onkin sitten loppuomaisuus...




19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?   

- Vaikka mikä, ryystäminen.

Ai vaikka mikä... Ryystäminen on kyllä erityisen ärsyttävää.

20. Entä piristymään?

- Suklaa.

Piristäväthän ne herkutkin, mutta myös monta, monta muuta juttua.

21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?   

- En tiedä. 

Tähän olisi itsekin vaikea vastata 

22. Millainen hän on vaimona? 

- Loistava! *isosti sarkastiseen sävyyn...*

Hei kauheen kiva juttu :)




23. Mikä on hänen uusin villityksensä?   

Tähän ei tullut vastauksia edes miettimisen jälkeen. Ehkä minulla ei sitten ole villityksiä, vaan kaikki ovat kovin järkeviä juttuja ;)

24. Millainen on hänen kotilookinsa?

- Melko arkinen. *huokaus*

* Huokaus*  Niinhän se on ja ah niin mukava myös...


Hyvinhän se meni. Yllättävän hyvin vastaukset menivät nappiin. Natisen monesti miten hyvin mies LUULEE tuntevansa minut ja ajatukseni tietämättä kuitenkaan todellisuutta, mutta tästä listasta löytyi kuitenkin paljon asioita, jotka menivät nappiin. Pitäisiköhän katsoa peiliin... 

Kuvat ovat viime viikon ihanalta mökkivierailulta. Maisemia ja yksityiskohtia, joissa silmä lepää. Mieli lepäsi myös ja maailma tuli parannettua hyvässä seurassa. Kiitos vielä ystävät!

Ihanaa muinaistuliviikonloppua sinulle, joka jaksoit kahlata tämä postauksen hamaan loppuun asti - ja sinulle tietysti myös joka luovutit jo puolivälissä!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

   

26 kommenttia:

  1. Heheh, miesten vastaukset on aina niin suoria ja ainakin heidän mielestään oikeita :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, että vastaajalla (ainakin meillä) on täysi usko vastauksensa oikeellisuuteen ;) Rentoa sunnuntaita Outi!

      Poista
  2. Voihan muju sentään:)
    Kiva kun sinäkin lähdit tämän tekemään - nämä ovat niin mukavia lukea! Ja hyvinhän teillä meni - ei ollut lähelläkään se hollannikkaanheittofiilis, mikä meillä oli tulla varsinkin yhden kysymyksen jälkeen - onneksi naurulla selvittiin!
    Ihanaa viikonloppua, Anu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meillä meinannut tosiaan hollannikas lentää, mutta muutama mulkaisu kyllä lähti Lady ;) Suloista sunnuntaita sinullekin ♥

      Poista
  3. Apua, uskaltaisikohan tätä oman miehen kanssa kokeilla myös...? :) Vaarana kun taitaa olla ettei kaikki vastaukset välttämättä kysyjää miellytä.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo riski siinä aina on Satu. Sen voi aina päättää julkaiseeko vastaukset vai ei, mutta omaan tietoon ne toisen ajatukset tulevat jos leikkiin kerran lähtee ;) Uskalla silti - ja julkaise myös!

      Poista
  4. Ryystäminen :D Hih, mulla myös tämä husband tag luonnoksissa.. Pitääpä muokkailla vielä omat kommentit ja julkaista menemään.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti, ryystäminen on jotain järkkyä. Ehditkin Miru julkaista oman haasteesi ennen kuin minä sain vastattua näihin kommentteihin. Hauskoja vastauksia oli teilläkin tullut - niitä oli kiva lukea :)

      Poista
  5. Haha, ihanat vastaukset! :D ps. En tiennytkään, että olet Raumalta kotoisin. Me tultiin 8 vuotta sitten vaan käymään, mutta enää ei lähdetä edes kulumalla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tosiaan syntynyt Raumalla, mutta muuttanut pois jo (muistaakseni) 2-vuotiaana. Raumalla on kuitenkin käyty säännöllisesti mummolassa ja nykyisin aina silloin tällöin isovanhempien haudalla. Raumalla on siis aina paikka minunkin sydämessäni Heidi :)

      Poista
  6. Tää oli niin hauska!!! :) Ja hyvin näkyy puoliso sinut tuntevan. ;) Mulla on luonnoksissa odottamassa oma vastaava. Ja ps. postauksen kuvat on kertakaikkisen ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no joo, näiden kysymysten osalta meni yllättävän hyvin nappiin. Useissa muissa jutuissa tuntuu, että hänellä on hyvin vahva mukamastieto siitä miten ajattelen - ja se ajatus ei juuri enempää voisi mennä metsään. Mutta eipä siitä tässä sen enempää :) Kiitos kuvakehuista Jutta ♥

      Poista
  7. Todella kauniisti kuvitettu hauska postaus. Mujun ryystäminen voisi tosiaan vähän inhottaa :D. Minulta tämä on vielä tekemättä, mutta pitäisi ottaa työn alle. Näitä on niin hauska lukea :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota ihmeessä työn alle Katja. Näissä tulee hieman eri tyyppisiä vastauksia kuin niissä haasteissa, joihin vastataan itse. Kaunistelematta ja kiertelemättä paras ;) Ja juu, ryystäminen on ihan järkkyä, mujulla tai ilman :)

      Poista
  8. Tämän lukeminen sai kyllä suupielet ylöspäin....hauska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi - ihana kuulla, että nostatti suupieliä (toivottavasti positiivisessa mielessä)!

      Poista
  9. Ihana, ihana postaus <3 Hyvin näyttää armaasi sinut ja tapasi tuntevan.
    Minunkin mieheni rakastaa soffalla pötköttelyä, samanlaisia vissiin kaikki
    luomakunnan kruunut :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten sanottu Teija, näiltä osin tunsi yllättävänkin hyvin. Kukapa ei tosiaan välilllä rakastaisi sohvailua - kunhan ei ala näyttää siltä, että selästa alkaa kasvaa juuret sinne sohvan puolelle ;)

      Poista
  10. Hihhih, monia yhteneväisiä juttuja näköjäs niin meissä kuin miehissäkin :) Ja MITKÄ kuvat! Ah! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmankos menee jutut hyvin yksiin Teija :) Ja että miehilläkin on yhteneväisyyksiä... Nappaahan haaste, niin kuulen teidän miehen ajatuksia sinusta! Ja juu, nuo mökkimaisemat ja mökin yksityiskohdat ovat aivan ihania.

      Poista
  11. Olipas hauska juttu ja ihanat kuvat! Täytyy varmaan itsekin koittaa tentata mieheltä vastaukset ja vielä jos sen onnistuisi tekemään niin ettei hän tietäisi tulevan blogiin. (Tuskinpa onnistuu :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsin aika pitkälle, ennen kuin tuli kommentti "hei mikä juttu tää oikein on?". Kysele ihmeessä mieheltäsi ja kerro meillekin vastaukset Anniina. Näitä on hauska lukea!

      Poista
  12. Ihana postaus! Minäkin olen asunut Raumalla muutaman vuoden lapsena, vuosina 1976-1980. Asuttiin vanhassa Raumassa, kalatorin vieressä. Oih niitä aikoja :) Missä päin Raumaa sinä olet asunut? Täällä Oulussa asuu yksi Raumalta muuttanut tuttava...Ihanaa sunnuntaita. Tuun kurkkaan vielä myöhemmin illalla tai huomenna, että mitä vastailit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentoin innoissani puhelimella ja vastaus humpsahti vahingossa tuohon alle. Sieltä löytyy :)

      Poista
  13. Vanha Rauma on ihanaa seutua! Aika hauskaa että Rauma on liitoksissa sinunkin Jaana :) Me asuimme Meri-Raumassa ja vuodet olivat 71-73. Noilta vuosilta minulla ei ole omia muistikuvia mutta myöhemmissä mummolamatkoilta sitten enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sää oot asunut mua ennemmin Raumalla, hauska juttu! Mulla ei asu sukua Raumalla, mutta kaiholla muistelen Raumaa. Vanha Rauma on edelleen niin kaunis ja säilynyt vielä melko saman näköisenä. Haaveilen, että joskus vielä voisin olla lomalla Raumalla <3

      Poista