maanantai 10. elokuuta 2015

Blogikirppispäivä Vilkkimäen meijerillä

Eilinen päivä oli aivan huippu! Åblogien toinen blogikirppari järjestettiin silloin Vilkkimäen meijerillä Liedossa ja kotiin palasi väsähtänyt, mutta onnellinen nainen menomatkaa kevyemmän tavarakuorman kanssa.






Kivoja kohtaamisia ihanien ihmisten kanssa ja hyvä tunnelma, upea auringonpaiste (joka koko päivän selkäpuolelta paistettuaan tuntuu vielä ah, niin kuumottelevana muistona niskassani), mahtava Åbloggaaja-porukka ja kodin kaappeihin tullut pieni lisätila. Mikä sen parempaa.




Ehdin ottaa muutaman kuvan ennen tilaisuuden alkua, mutta onneksi meillä oli oma hovikuvaaja, Hellerannassa-blogin Vivin mies, Kalle apukuvaajana. Kiitos! Tässä vielä muutamia Kallen ottamia kuvia.


Kuvaaja: Kalle Mäkelä

Kuvaaja: Kalle Mäkelä

Kuvaaja: Kalle Mäkelä

Kuvaaja: Kalle Mäkelä

Aikamoista hulinaa oli siis, mutta valtavan kivaa hulinaa. KIITOS kaunis kaikille teille, jotka kävitte kirpparilla, kiitos meijerin väelle, että saimme tulla ja kiitos kaikille bloggaakollegoille! Teitte päivästä suuren timantin. Erityisiso kiitos Kotilaiturin Katille ja House no. 465 -blogin Marille kaikista mietintätunneista ja järjestelyistä ♥

Ja vaikka niin vakaasti alunperin päätinkin, etten vilkuile naapuripöytiin ainakaan ostomielessä, en selvinnyt kotiin aivan tyhjin käsin. Parista pienestä löydöstä lisää lähiaikoina.

Aurinkoa alkaneeseen viikkoon!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

26 kommenttia:

  1. Ja kiitti myös sulle järjestelyistä! <3 Taitavaa ja ahkeraa porukkaa meillä Åblogeissa!

    Upee päivä! Miten voi olla että kelikin taas suosi?? Jes! Tavara vaihtoi omistajaa kiitettävästi, kivoi asiakkaita ja ja ja.. Ja oli kiva vaihtaa pikaset kuulumiset! Toivottavasti pian taas nähään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Ihan mahtavaa tosiaan kun omasta porukasta löytyy niin paljon osaamista. Säät on olleet tosiaan meidän puolella molemmilla kerroilla ja se merkkaa fiiliksiin valtavasti. Kiva oli nähdä Teija - mitähän keksittäisiin seuraavaksi!

      Poista
  2. Kyllä teitä sää suosi! :) Itsekkin mietin tuloa, mutta päätin sitten ottaa vaan levon kannalta, kun kaksi viikkoa jyllännyt flunssakin on jo voiton puolella. :) Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh, sinullahan on ollut ärtsy tauti Suffeliini. Hyvä kuulla, että flunssa alkaa kuitenkin olla jo voiton puolella. Ilma oli upea ja puhuttiinkin, miten olisi harmittanut jos kaiken nurkkien tyhjentämisen jälkeen aamu olisikin valjennut sateisena ja tapahtuma olisi jouduttu perumaan. Onneksi niin ei käynyt. Kivaa viikkoa ja pikaista paranemista!

      Poista
  3. Kiitos touhutiimille onnistuneesta päivästä! Oli huippua ja lomakassa onneksi sai myös täytettä kaappien tyhjentyessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli Jutta nähdä sinuakin taas pitkästä aikaa! Monta kärpästä yhdellä iskulla tosiaan kun kotiin tulee tilaa ja tavaroille sitä kautta paremmat omat paikat säilyttää niitä ja toisaalta jos lomakassakin saa lisäystä. Iso peukku :)

      Poista
  4. Mahtavaa kuulla, että teillä oli onnistunut päivä. Arvaa vaan harmittaako kun en päässyt mukaa, enkä saanut omia kaappeja tyhjennettyä ja nähtyä teitä. Onpas vaan jo ikävä huippupoppoota <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä on Laura suakin täällä päässä. Törmäsin juuri koneella kuvia selatessani sun viime joulun suklaalusikoihin ja niihin tyynynpäällisiin, joita teit joulumyyjäisiin. Mutta tulet joku kerta vierailevaksi tähdeksi kun olet täällä käymässä, eikö?

      Poista
  5. No, onpas ollut todella vilskettä! Teillä on niin hyvä meininkin siellä Turun suunnalla.:)
    Kyllä se kaappien tyhjeneminen turhasta tavarasta on suorastaan puhdistava kokemus.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän meillä Taina kyllä on :) Oli ihana mennä eilen illalla varastossa käymään kun siellä näytti niin avaralta, kun meille turhaa tavaraa oli saatu laitettua kiertoon. Tekemistä täällä on edelleen, mutta nyt kun on alkuun päästy, niin josko sen suunnan saisi jatkumaan.

      Poista
  6. Oli kyllä mahtipäivä, vaikka niska punoittaakin aika mojovasti. Kiitos myös sinulle, Anu - eikös ne mainosgrafiikat olleet sinun kättesi tekoa;)
    Iloa tähän uuteen viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs me punaniskat tosiaan Lady ;) Onneksi ainakaan minulla niska ei palanut pahasti, vaikka reilusti punoittaakin. Nyt se on vain lämmittävä muisto eilisestä. Toivottavasti sinulla sama. Juu, hiukan koitin olla avuksi minäkin järjestelyissä. Hyvillä fiiliksillä tähän viikkoon!

      Poista
  7. Äh, kun tuli himotus pihakirppareille. Löytöäsi odotellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin ihan samaa, että pitäisikö lähteä vielä järkkäämään katukirppistä tähän kotikulmille, mutta ehkä jätän sen toiseen kertaan. Hih, vai odottelet jo löytöpaljastuksia Sanna. Pari pientä, mutta kivaa löytöä tosiaan tein.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Sanopa muuta Johanna! Kiva olisi nähdä joskus sinutkin ♥

      Poista
  9. Kiitos teille kaikille järjestäjille, olitte tehneet valtavan työn tilaisuutemme onnistumiseksi <3
    Päivä oli mitä mahtavin, väkeä oli paikalla sankoin joukoin ja tavarat vaihtoivat omistajaa tiuhaan tahtiin. Minäkin lupasin itselleni, että en vilkuile muiden pöytiin, mitään en osta. Vaan toisin kävi. Löysin muutaman kivan vaatteen ihan pilkkahinnalla ja ne huutelivat niin mun nimeäni, että pakkohan ne oli kotiuttaa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija. Tosin Katin hartioilla lepäsi se ehdottomasti suurin järjestelypaino. Hyvä kuulla, että joku toinenkin sortui ja pyörsi etukäteispäätöksensä :) Jaettu lankeaminen on paaaaljon pienempi kuin itsekseen tehty, hih.

      Poista
  10. Kiva, että päivänne oli onnistunut! Meillä jäi tänäkin vuonna reissu teidän kirppikselle tekemättä. Olisi niin kiva tavata koko teidän jengiä - oon edelleen vähän kade, kun meilläpäin ei ole tuollaista porukkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ehkä ensi vuonna sitten Heidi :) Sinulla taitaakin olla tässä porukassa useampikin (ainakin) blogin kautta tutuksi tullut. Porukka on mahtava - kannattaa alkaa huhuamaan teidän nurkillekin omaa porukkaa. Pienempikin porukka on suurempi kuin yksi ihminen ja kukaan toinen ei ymmärrä tätä harrastusta kuten toinen bloggaaja. Suosittelen lämpimästi!

      Poista
  11. Arvaa harmittiko, kun tapahtuman missasin..:( No harmitti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No himpska Irmastiina! Mutta ehkä ensi vuonna tempaisemme taas, silloin sitten mukaan :)

      Poista
  12. Vaikuttaa kivalta tapahtumalta (ja käytännölliseltä.) Teillä on siellä Turun seudulla virkeä bloggaajasakki. Ihana sosiaalinen lisäbuusti blogiharrastukseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunnuntaina oli tosiaan huvi ja hyöty samassa paketissa Katja :) Tästä porukasta on löytynyt ihania ihmisiä ja uusia ystäviä - yhdessä on kiva puuhata erilaisia tempauksia ja tapahtumia.

      Poista
  13. Täälläkin heräillään härdellikoomasta pikkuhiljaa! Kiitos kaikki ihanat asiakkaat ja blogikollegat - päivämme oli niin onnistunut! Iso kaappientyhjennysurakka sai hienon päätöksen ja keli oli meille mitä parhain! Taas Suomen sää yllätti 😉 Kiitos sulle Anu avusta ja Marille myös! Kahvilan Eija ansaitsee extrarutistuksen omasta panoksestaan myös ❤️ Viville ja Kallelle ISO kiitos kuvista ja Marin serkulle huimasta ilmafotosta! Ensi vuoteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS Kati sinulle! Teit melkoisen urakan ja pääsi raksuttamisen tulokset näkyivät monena parannuksena viime vuotiseen kun ei vielä osattu odottaa mitä tuleman pitää. Toivottavasti kahvilan Eijakin on päässyt hengähtämään. Taisi olla hänelläkin yksi vilkkaimpia päiviä kahvilan historiassa, joten vauhtia riitti. Mutta nyt kaikki uusia seikkailuja kohti :)

      Poista