tag:blogger.com,1999:blog-5551874808712775250.post9007067653455881058..comments2024-02-25T10:55:38.958+02:00Comments on Arjen timantteja: Nyt tuoksuu pataleipäAnu T - Arjen timanttejahttp://www.blogger.com/profile/01948372152850555833noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5551874808712775250.post-59560663053319423212014-02-28T21:35:58.953+02:002014-02-28T21:35:58.953+02:00Tämä leipä oli tosiaan kuohkeaa ja pehmeää rapsaka...Tämä leipä oli tosiaan kuohkeaa ja pehmeää rapsakan kuoren alta. Nam. Tekisi mieli laittaa heti uusi leipä tulemaan... Pata kansineen tekee höyryuuniefektin paistamiseen ja sekin erottaa tämän vuokaleivistä tuon taikinan lepäilyn lisäksi. Kerro mitä tykkäsit kun olet testannut :)Anu T - Arjen timanttejahttps://www.blogger.com/profile/01948372152850555833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5551874808712775250.post-78795779870243330492014-02-28T09:24:04.945+02:002014-02-28T09:24:04.945+02:00Kiitos vinkistä. Olen tehnyt koko ikäni erilaisia ...Kiitos vinkistä. Olen tehnyt koko ikäni erilaisia vuokaleipiä. Niissähän on periaatteessa sama idea, ainoastaan sillä erolla, että taikina sekoitetaan ja paistetaan suunnilleen samantien. Niiden koostumus on tosi kiinteä. Pataleipä näyttää kunnon leivältä, kun on saanut levätä se taikina. Pitääkin pistää tulemaan.<br /><br />R&TAnonymousnoreply@blogger.com